Charlie Sheen to tentokrát vážne posral

pridal sugar 25.2.2011 o 14:47


Charlie Sheen sa nekašle. V Hollywoode neexistuje ďalší takýto bláznivý exemplár, ktorý by mal viac na háku čo si o ňom druhí myslia. Charlie – večný milovník štetiek a koksu, to tentoraz naozaj prepískol. Pustil sa do svojho chlebodarcu, stvoriteľa seriálu Dva a pol chlapa Chucka Lorreho. A to slovníkom, z ktorého by sa červenali aj štamgasti v krčme . Stanica CBS, ktorá seriál vysiela už podala oficiálne stanovisko, v ktorom vyhlásila, že šou Dva a pol chlapa končí. JEHO BUDÚCNOSŤ PRETO NIE JE ISTÁ. Fňuk a fuck.

 

, , Môže opustiť MOJU šou. Ja Chaima Levina (Chuck Lorre) vášnivo nenávidím. Je to sprostý, sprostý malý muž a pi.olízač, ktorým by som nikdy nechcel byť. A to som ešte slušný.“

Vážení, ak nechcete stratiť prácu nikdy sa takto nevyjadrujte o svojom šéfovi. Ou a zabudla som povedať to najzaujímavejšie. Charlie Sheen tieto slová vyriekol v rozhlasovej šou. Čo ma pobavilo je to, že Chuckovi Lorremu nevie prísť na meno a volá ho skomolene  Chaim Levine. To je smiešne, lebo aj ja to robím pri ľuďoch čo ma štvú. Nuž a niekde tu sranda končí.

Charliemu už tak hrabe, že útočí na každého. Chuck Lorre je však veľmi vplyvný muž a rozhodne si kakať na hlavu nenechá. Rozhodnutie predčasne  ukončiť poslednú sériu jedného z najúspešnejších seriálov v histórii to smutne dokazuje.

Seriál Dva a a pol chlapa bol od začiatku ohrozeným projektom. Paradoxne nešlo o nízku sledovanosť či nezáživný obsah. Oboje vymenované dosahovalo nadpriemer. Existencia šou  bola vydaná napospas neskrotnej povahe hlavnej hviezdy Charlieho a jeho láske ku všetkému čo sa dá šňupať a  pretiahnuť za peniaze.

Dva a pol chlapa sa vysiela od roku 2003 a za osem rokov si jeho tvorcovia preskákali s pánom Sheenom všeličo. Charlie sa miliónkrát opil, zkoksoval a vyvádzal  vždy s novou zásobou čerstvého štetkovského mäsa paparazzom na očiach. Vždy sľuboval, že sa zmení a odvykačky sa stali jeho druhým domovom. Nič z toho. Veď len počas posledného roku skoro zaškrtil svoju ženu Brooke Mueller (ale najskôr ju zmlátil), dostal sa do vezenia a nedávno ho po divokom večierku hospitalizovali v nemocnici.

 

 

 Dva a pol chlapa

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk