Selena Gomez je naozaj Bieberovou vyvolenou

pridal sugar 1.3.2011 o 11:36


Áno. Áno. Áno.  Pre tých, ktorí žili v neistote, nespávali, bolel ich žalúdok, umierali od zvedavosti a priatelia si začali všímať ich tmavé kruhy pod očami, je tu konečne odpoveď. Justin Bieber a Selena Gomez spolu OFICIÁLNE chodia. Svoj vzťah potvrdili na párty po Oscaroch, keď ruka v ruke prešli po červenom koberci. Láááska je láskaaaaa.

 

Dovolí Selene kresťanská viera a láska k Ježišovi položiť tú ruku vyššie?

 

Och, pozrite na tie dve zlaté tváričky! No nie sú na spapanie? Mladá láska. Keby som nebola  pred pár rokmi v ich veku, už ma štípu oči a mám mokrú vreckovku. Mňa tieto  dve nežné princezné neoklamú. Nie, nie. Ee.  Na to v ich krvi pláva priveľa hormónov, ktoré to chcú robiť.

Justin by sa mal poponáhľať a dať Selenu rýchlo dole či hore, lebo jej rozsudok je už spečatený. Nikto na svete nemá takých vášnivých fanúšikov – bieliverov, ako Justin.  Zamilované tínedžerky, ktoré by ho dotrhali ako noviny, aby mala každá aspoň malý kúsoček, sú vážne na.rané. Twitter zasa raz zaplavili správy plné zúfalej nenávisti a hrozieb smrti namierených voči Selene. Byť na jej mieste najmem si ďalších troch bodyguardov. Takých čo absolvovali protiteroristický výcvik.

Jediné, čo tým dvom stojí v ceste navzájom zo seba nestrhnúť šaty je Ježiš. Selena mala ešte nedávno v pláne zostať čistou až do svadobnej noci. Ale na druhej strane to chcela aj Britney a všetci dobre vieme ako to dopadlo.

 

 Počas večierka využili zaľúbenci možnosť odfotiť sa vo fotobúdke. Paparazzom, ktorí celý večer okolo nich krúžili ako hladné supy sa podarilo odfotiť Selenu, keď si práve pozerala výsledok. Fotky pôsobia  na oko úplne nevinne (na to, že sa obaja zavreli do malej búdky), ale možno len preto, že Selena mala červený rúž, ktorý by na Justinovej tváričke, alebo rázporku – len žartujem, no ofense  – bolo hneď vidieť. K týmto podozrievavým úvahám  som dospela po zhliadnutí tretej fotky z ľavého radu, na ktorej má Justinko ponorenú hlavu v Seleninom výstrihu.

 

Na konci večierka, niekto nakoniec zvečnil ich pusu

 

 … fotky z červeného koberca

 

 …fanúšičky Biebera zaplavujú twitter svojimi protiselenovskými odkazmi. Je to celkom vtipné čítanie ?? 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk