Štýl a lá: Nicole Kidman

pridal dominique 4.3.2011 o 7:00


Nicole Mary Kidman sa narodila 20. júna 1967. Už vo svojich 14. rokoch sa začala objavovať v seriáloch Winners a Five-Mile Creek. Hviezdou sa stala aj vďaka seriálu Vietnam. Medzinárodný úspech jej v roku 1989 priniesol psychologický thriller Dead Calm (Úplné bezvetrie) režiséra Philipa Noyce.

Za výkon vo filme To Die For (Zomrieť pre…) získala Zlatý glóbus. Nicole Kidman získala v roku 2003 Oscara, Zlatý glóbus a cenu BAFTA za herecký výkon spisovateľky Virginie Woolf vo filme Stephena Daldryho Hours (Hodiny).

Nicole Kidman sa v roku 1990 vydala za Toma Cruisa, s ktorým sa jej nepodarilo otehotnieť, a tak si adoptovali dve deti – Isabellu a Connora. V roku 2006 svoje „áno” druhýkrát povedala country spevákovi Keithovi Urbanovi. O dva roky neskôr sa im narodilo dieťa s menom Sunday Rose Kidman Urban.

Tento rok ju uvidíte vo filme Trespass po boku Nicolasa Caga a v romantickej dráme Hemingway & Gellhorn.

Pikošky na to: Nicol patrí medzi generáciu herečiek, ktoré svojim oblečením nechceli šokovať. Jednoduchý, elegantný štýl s malými opätkami ktoré nosí vďaka tomu, že jej partneri boli vždy o niečo menší, herečku úplne vystihuje, aj keď jej to občas nevyjde. Páči sa vám štýl Nicole?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk