50 Cent in da Pikošky

pridal sugar 9.3.2011 o 21:53


Vraj bral drogy od dvanástich. Prežil deväť guliek. Za jeho komerčným úspechom stoja Eminem a Dr. Dre. Jeho celé meno je Curtis James Jackson III. My ho však poznáme pod jeho prezývkou. Dámy a páni a ešte raz dámy, chlap na dnes. 50 Cent.

Istá deva menom giselle si prosila 50 Centa. Giselle sme vyhoveli a veríme, že je spokojná. Pozdravujeme, giselle! ?? ??

Spokojný je aj Fifťak, ktorý je už opäť svalnatý – vychudol na kosť kvôli filmovej úlohe. Nasledujú fotky z posledného obdobia plus veľa ďalších zaujímavých. Objaví sa aj štetka, ktorás ma priezvisko ako hotel. A dokonca sa tak aj správa. Každý večer v nej spí niekto iný.

PS: Dajte nápad na chlapa, opäť niekoho vyberieme.

 

Fifty s herečkou Kimberly Elise  na vyhlasovaní cien NAACP Image Award

 

 

S herečkou AnnaLynne McCord  a Kellanom Lutzom na jednej z nedávnych (milión) párty

 

Emma Roberts, Fifty a Chace Crawford, s ktorým si Fifťák zahral vo filme Twelve

 

Fifťák bol častým hosťom v The Tyra Banks Show

 

V máji minulého roku obehli svet šokujúce fotografie, na ktorých sa nejaký úbohý vychudnutý Somálčan vydával za Fiftyho. Najšokujúcejšie bolo, že na šokujúcich fotografiách bol naozaj šokujúco schudnutý 50 cent. Reper sa rozhodol stratiť svoje balónoidné svaly kvôli filmovej úlohe. Vo filme Things Fall Apart sa snažil vierohodne stvárniť futbalového hráča bojujúceho s rakovinou. , , Dostanem sa hneď do formy, “ adresoval po ukončení natáčania svojim vystrašeným fanúšikom. Aj sa tak stalo. Viď prvé obrázky.

 

So štetkou. Pripomeňte mi jej meno, zabudla som. Prečo má  tá štetka na tvári orgazmický výraz?! Fifty, kde máš  druhú ruku?

 

Mačoidné fotky. A ty si čo urobil pre slovenský hip-hop?

 

Fifty Veľký

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk