A toto je zas kto?

pridal sugar 9.3.2011 o 14:07


Jeho meno je tajné, ale v mobile ho mám uloženého ako Dodko. Dominque ho nikdy nepočula, ja som ho nikdy nevidela. Je to detektív. Najlepší zo všetkých. Už včera vie, čo sa dnes dozvie, že včera vedel. Nosí do redakcie tipy a niekedy pizzu. Pohrabal sa v minulosti a smetiach jedného známeho vlasatého komika a toto našiel. Otázka smeruje na vás, máte tri sekundy a v stávke je miesto Dodovho asistenta. Ktorá celebrita je na obrázku?

A správna odpoveď je Russell Brand!

 

Ak ste neuhádli, netrápte sa. Toto by snáď nedal ani program generujúci podobu ksichtov. Manžel Katy Perry sa od svojich školských čias poriadne zmenil. Teraz má päťdesiat kíl a dlhé našuchorené vlasy, ktoré by vám takto “neučesal“ ani fén hodený do vody (a celkovo vyzerá ako škaredá slobodná teta Katy Perry).

Posledné dni mu vlasy dupkom stoja aj kvôli otcovi. Ten totiž podľa všetkého z nejakých neuveriteľných príčin práši Amy Winehouse. Dalo by sa to povedať aj opačne. Amy Winehouse z nejakých neuveriteľných príčin práši starého fotra Russella Branda. Vyberte si.

Tento najbizarnejší párik roku načapali paparazzi pri odchode (ruka v ruke!) z baru a následnom nástupe do spoločnej limuzíny. Cmuk a mľask.

 

Tieto fotky sú strašidelnejšie ako knihy Stephena Kinga. Kde doprdele som si dala svoj kýblik?



Zaradené pod: Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk