Jared Leto, Edward Norton a Colin Firth len pre vás :)

pridal dominique 12.3.2011 o 20:22


Hollywoodskych hercov je ako maku a stále pribúdajú. Mladé mäsko však ešte musí dozrieť, a tak si dáme troch pánov, ktorých ste pre dnešok vybrali vy. V článku o 50 haliernikovi ste písali svoje tipy. Eda Nortona má na svedomí vejana a moja menovkyňa Domi. Kate si vyžiadala Colina Firtha a Allen Jareda Leta. Baby ďakujeme a píšte opäť ??

Jared Leto (39) vystupoval koncom februára so svojou kapelou 30 Seconds To Mars v Montalban Theater v Hollywoode.  Charizmatický spevák potom twítol, že to bol pre neho ďalší nezabudnuteľný večer. Strašne rada by som napísala, že príde na Slovensko, a to bude nazabudnuteľný večer pre nás.

Takto vystajlovaný prišiel na módnu show G-Star počas New York Fashion Week. V prvom rade sedel aj Chris Hemsworth a Elsa Pataky.

S touto chutnou čiapkou a lá prasiatko pobehoval po Kalifornii aj preto, že blond háro mu veľmi nesvedčalo.

Modrá je dobrá. Farbu vlasov si zladil s kufríkom, keď odcestoval na koncert do Londýna. Pre snehové kalamity však boli koncerty zrušené.

, , Skutoční muži nosia sukne, ” povedal Jared. Veríme.

Edward Norton a Milla Jovovich na premiére svojho filmu Stone v Museum of Modern Art v New Yorku.

Tentoraz si zapózoval na premiére filmu The Incredible Hulk s krásnou Liv Tyler. Ed si zahral postavu Dr. Roberta Brucea Bannera a Liv stvárnila jeho priateľku Betty Ross.

Ed podľa mňa nestarne do krásy, hoci svoju charizmu nestráca. Pripomeňme si, ako vyzeral pred pár rokmi, keď nafotil sériu fotiek pre magazín Interview...

Colin Firth (50) na tohtoročných Oscaroch, kde si prebral sošku za Najlepšieho herca za film The King’s Speech. Pri ďakovnej reči sa poďakoval aj psychiatrom, ktorí mu pomohli v ťažkých chvíľach…

S Helenou Bonham Carter na londýnskom filmovom festivale.

Carey Mulligan a Colin na filmovom festivale v Dubaji.



Zaradené pod: Celebrity, sexi muzi




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk