Robotická žena Janet Jackson 2261

pridal sugar 14.3.2011 o 15:16


Janet Jackson ešte spieva a dokonca aj koncertuje. Na svojej šou v Kanade predviedla nebezpečne obtiahnutý kostým, ktorý je časovaná bomba. Raz exploduje a stlačené vnútornosti sa rozletia na všetky strany. Kde sú v týchto prípadoch agenti FBI?

 

 Uááá, pozrite sa, ja som dokázala zdvihnúť ruku! Kto povedal, že mi je ten kostým tesný má padáka! Bože, nejako sa mi ťažko dýcha…

 

Janet vyzerá ako zaliata do ocele. Polorobot a položena v jednom. Hlava a kozy sú jej, ostatné je zhluk drôtikov a špeciálnych mikrosúčiastok. Jej ruky sa dajú vymieňať za Wolverinove drápy, guľomety, harpúny, teflónové panvice, pivnú pípu. Prípadne čo si objednáte. Robotická žena Janet (model 2261)  je vhodná napríklad ako osobný strážca,  ale i na spríjemnenie dlhých osamelých nocí (všetky diery sú funkčné, iba tá vzadu slúži ako strúhatko).

V Kanade boli z  vystúpenia Robotickej ženy Janet nadšení. Ale z amerických seriálov vieme, že Kanaďania sú pofidérni ľudia s nadskakujúcimi hlavami rozdelenými na polovicu (viď. South Park). Preto ich netreba brať vážne. Kanaďania si neuvedomili, že keď Janet odletí opasok niekoľko desiatok fanúšikov v hľadisku môže mať prepolenú hlavu navždy a namŕtvo. 

Noviny Toronto Sun opísali koncert nasledovne: , , Takmer stominútová šou je zaujímavou zmesou plnou sexy očarujúcich kostýmov, tanečných kreácii a pocty jej zosnulému bratovi Michaelovi.“ Hovorím. Pofidérni týpci.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk