Robert Pattinson opäť objíma Reese Sjejlyžičkovú

pridal sugar 15.3.2011 o 15:36


Film Water For Elephants bude hit. Pretože:

a)      Robert Pattinson

b)      Reese Witherspoon

c)       Robove nové krátke vlasy

d)      Láska mladého ucha a vydatej ženy

e)      scenár podľa knižného bestselleru

f)        Pattinson, Robert

  Zakrúžkujte správnu odpoveď a kliknite na pokračovanie.

 

 

Malým testíkom som chcela vzdať hold všetkým maturantom, ktorí dnes potili krv a správne odpovede. Pamätám si ako som sa psychicky zrútila pred mojou maturitou a viem, že to nie je nič príjemné. Revala som vtedy do telefónu celému zoznamu, že , , ja to nikdy nespravííííím.“ Boli sme prvý ročník maturujúci z piatich predmetov. A na druhý rok to tí cocoti zrušili. Nikdy neodpustím vtedajšiemu ministerstvu školstva, že som si musela vybrať aj nejaký “prírodný“ predmet. Maturovala som z biológie a jediná informácia, ktorá mi zostala doteraz v hlave je  – na ktorej strane máme srdce. ??

Chémia ani matika nepripadala do úvahy, pretože môj zošit na chémiu počas celého gympla neexistoval  a zošit na matiku bol celý pokreslený obrázkami, nadávkami a poviedkami. Týmto chcem pozdraviť našu matikárku P.H. ktorá  tvrdila, že so mňa nikdy nič nebude. A  kam som to dotiahla?!! Na Pikošky. Ježišikriste, asi spácham samovraždu.

Inak , čisto obchodne, kúpil by si niekto z vás moju knihu, keď ju raz vydám? Nikto? No tak, prihláste sa! Nechcem ísť sekať krky morkám! ??

Maturanti, držte sa a držte si. Pokojne sa nadrbávajte ďalej, mesiac pred maturami je more času. ??

A teraz k Robovi a Reese Sjejlyžičkovej. Svetlo sveta uzreli ďalšie promo obrázky k filmu Water For Elephants. Ten sa dostane do kín v apríli.

 

Jéééj. Ťuťuli- muťuli akí sú zlatuškí!

 

  Dnes boli vydané aj tieto fotky Reese Sjejlyžičkovej bez mejkapu

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk