Rihaňa vo Vogue o svojom novom filme

pridal sugar 16.3.2011 o 16:23


Rihaňa sa rozhodla, že bude aj herečka.  Verme, že hrať bude lepšie ako spievať .

 

 

Odkedy som párkrát počula spievať Rihannu naživo myslím si, že spieva rovnako dobre ako ja. A všetci moji známi dobre vedia o akej katastrofe hovorím. Skúste si nájsť čas a popočúvať si jej live spev na you tube. Vy zasa budete protestovať, hnevať sa a prskať, že sprosto závidím či čo, ale je to len môj názor, vôbec vám ho netlačím. Môj názor na rozdiel od Ďura Mokrého vie pochopiť, kedy nastal čas vys.ať sa na to a odísť so vztýčenou hlavou.

Rihanna  prijala ponuku hlavnej ženskej hrdinky vo filme Battleship. Akčák sa natáča podľa PC hry.V novom Vogue sa rozhovorila o filmovaní, móde aj svojom tele.

O natáčaní Battleshipu na Havaji: , , Okolo mňa bolo množstvo ľudí, kamery a žeriavy uprostred oceána. Robila sa som nejaké kaskadérske kúsky čo bolo úžasné. Milovala som to – špeciálne potápanie sa do oceánu. “ 

O tom ako sa cíti vo svojom tele: , , Cez prázdniny a počas filmovania som si uvedomila, že vlastne mám rada svoje telo, aj keď nie je perfektné a nespĺňa ideál. Proste sa cítim sexi. Po prvý krát sa nechcem zbaviť kriviek. Chcem ich iba spevniť.  V mojom tele sa cítim pohodlne,   nie je to nezdravé, takže sa ním idem veselo ďalej.“ (Rihanna tvoje telo a ženské orgány vydržali nájazdy pytóna Chrisa Browna. Už len pre to sa musíš milovať. Že ťa svojou mačetou neprepichol ako Vlad Nabodávač.)

O móde: , , Je to o tom nebáť sa rizika. Keď dávam svoj look dokopy, vždy sa snažím aby to ako celok fungovalo. Zaujímajú ma veci v ktorých vynikne moja postava, alebo veci, ktoré sú trochu mimo, ale musím vymyslieť ako ich upraviť, doladiť. Musím oblečenie spraviť mojím. Myslím, že to je pravé vzrušenie z módy.“

 

Rihannin vybielený  ksichtík. Stále viac predáva bledé mäso ako tmavé.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk