Čo týždeň dal: Nech Bože dá a nezaplavuje nás more hymien a obrázky Keshy v mori

pridal sugar 21.3.2011 o 22:36


Jediné piesne, ktoré náš slovenský hudobný trh v poslednej dobe produkuje sú hymny. A čo s nimi, keď sa aj tak nikomu nepáčia?!! Plus malé prekvapenie pre pikoškárov, ktorí radi komentujú naše články.

Where the fuck je môj pás

Baywatch á la Kesha. Radšej sa prihláste na plavecký kurz

Kesha minulý týždeň spôsobila na Pikoškách senzáciu nevídaných rozmerov. Tentokrát sa neopila, nevycerila na nás zlatý zub, nevyfajčila Avatarovi a ani sa  nepomaľovala od hlavy po päty ako retardované dieťa, ktoré náhodou našlo fixky. Urobila niečo horšie. Obliekla sa do plaviek.

Keď tak nad tým premýšľam, strašidelná čierna sieťkovaná plienka a podprsenka pre dojčiace matky sa do kategórie plaviek ani rátať nedajú. Keshin výzor kapustového súdka s nohami vás ohromil natoľko, že viac ako dvesto pikoškárov si článok zavesilo na fejsbúk. So svojimi zmätenými pocitmi ste sa zas podelili v šesťdesiatich komentoch. Tu sú tie, ktoré našu redakciu pobavili najviac:

Postava a la where the fuck je moj pas! autor: vejana

– Muj ty duchod to je riadne torzo.. hotovy stlp.este ze ma vkus na modu:)))) autor: kelišová

– Nechapem tie bombardaky, ani moja babka take nema! autor: mirka

– Ludia kluuuud…to ma na sebe sietku na velryby… asi isla iba na lov… autor: r_e_n_e

Jaruska ziadny chlap sa k tomu nevyjadri, lebo ma ine starosti. Pri prezerani tychto art foteciek kazdemu sklzla ruka do rozkroku a kladie si otazku, ci chalanko este niekedy vylezie z ulity. autor: locco (locco reagoval na prosbu pikoškárky Jarušky, aby sa vyjadril ku Keshe aj nejaký muž)

– Typ postavy hlavohrudovy, taky ma aj Martina “namaluvana”. autor: sisa

Mnohí z vás sú výbornými glosátormi a preto budeme odteraz každý týždeň vyberať tie naj komenty k jednotlivým článkom. Tak jedzte veľa vtipnej kaše, odpovedajte na naše otázky a komentujte o život a o ceny. Na budúce môžete vyhrať spodný diel Keshiných plaviek (voňajúci morskou soľou a Keshinou medúzou) alebo zubnú kefku Amy Winehouse.

Ou, skoro som zabudla – Keshine fotky  v plavkách starej mamy samozrejme nie sú fotošop!!! V komentoch sa objavil aj tento názor, ale je mylný.  Všetky naše správy verifikujeme  a preberáme iba z hodnoverných zdrojov. Kesha nikdy nemala najpevnejšiu postavu a v poslednom čase trochu pribrala, a to plus strašné plavky rovná sa očibôľ.

 

Ja mám hymnu, ty máš hymnu, oni, ony majú hymnu

Slovenský šoubiznis nie je vo všeobecnosti veľmi zaujímavý. Sledovať naše celebrity, to je ako pozorovať malé mravenisko, ktoré vyrástlo v našej záhrade. Sledovanie svetových  hviezd je ako fantazijná cesta do praveku, kde sa na vlastné oči dajú vidieť obrovské dinosaury, možno sledovať  pohyb  ich majestátnych tiel a závidieť im život na vysokej nohe. ?? Mravec vs dinosaurs. Rozdiel je naozaj minimálny.

Nedá mi však nespomenúť kauzu hokejová hymna vs A.M.O. vs Kristína a jej nepravý song vs Kristína a jej pravý song. Zdá sa, že na Slovensku má každý nejakú hymnu, vyznať sa v tom, ktorá je oficiálna a ktorá iba tak, je vec zložitá. Okolností sú zamotanejšie než dej Šeherezády.

Jediný song, ktorý sa mi bude navždy  spájať s našim hokejom je pieseň Nech Bože dá. Je nasiaknutá čarovným víťazstvom zlata v Göteborgu. Môj oblekovo-viazankový otec, ktorý veľmi neuznáva emócie sa počas finále asi druhýkrát v živote opil, viazanku si zaviazal okolo čela, vyvrtol si členok a kým nezaspal v obývačke na gauči  (mame praskli nervy) dookola mrmral , , majstri, majstri, mastri“ (I love you, padre). ?? Pre mňa je teda hymna jasná.

Myslím si, že by sme sa mali sústrediť na  úplne iné veci ako sa hádať, ktorá pieseň je jéj a ktorá nijéj. Dôležité je, aby nás hokej ako národ zjednocoval, akokoľvek klišéovito to znie… Aby sme si viazali viazanky na hlavy keď sa darí a nenadávali našim hokejistom, keď sa nedarí ( a netvárte sa, že vy to nepi.ujete, keď je zle ?? ?? ). Ide najma o radsť z hokeja, nie?

Začínam byť nejako prudko sentimentálna a idealistická. Končím!

Kristína a jej fejk hymna. Naspievala ju aby vzbudila negatívnu pozornosť a potom s veľkou slávou odpremiérovala pravú hymnu. Chyba lávky je v tom, že ani oficiálna hymna sa s pozitívnym ohlasom verejnosti nestretla. Ups.

 

 

Oficiálna hymna Hokejových majstrovstiev na Slovensku Life is a game. Kamoška ma namotala na veľmi vtipnú fejsbúk skupinu Kika patrí na Horehronie, nie do hudobnej brandže. Môžete sa pridať, lol – stačí kliknúť SEM.

Rádio Depreso,  A.M.O. a ich hymna

Moja hymna ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk