Malý veľký poklad Sandry Bullock

pridal sugar 21.3.2011 o 15:57


Ďalšie celebritné bábo. Syn Sandry Bullockovej  Luis je extrémne rozkošný. Je to hotový piadi mužík – je taký maličký, až by ste si ho chceli zobrať do vrecka, nosiť ho tam naveky a vyťahovať ho vždy keď vás postretne smútok či nejaký extrémny debil. Vytiahnete tohto škriatka a jeho zlatulinkatosť vám hneď vyplaví serotonín a vyčaruje úsmev na tvári. Ťuťuli- muťuli.

 

Bože, aký som ja klásny, klásnučký

 

O tieto fotky som vás nechcela pripraviť: Sandra pochopiteľne chráni svojho syna ako oko v hlave a pred paparazzmi ho vždy chráni kusom oblečenia. Odhalenú tváričku jej adoptovaného syna vidieť len zriedkakedy. Na tejto sérii obrázkov si našťastie môžeme užiť oboch. Sandra sa s malým Luisom trvalo zdržuje v New Yorku a práve vo Veľkom jablku sa vybrali na detské ihrisko, kde okrem pedofilov striehli aj paparazzi.

Sandra sa spolu so synom hrala na pieskovisku, vozili autíčko a hádzali si loptu. Luis si tu dokonca našiel aj nejakého staršieho kamoša. Inak pre toto mám Sandricu rada. Vyzerá tak fucking normálne. Nemusí mať na sebe kilo mejkapu výraznejšieho ako je červená na semafore (ako zvykne nosiť Gwen Stefani) a tiež nemusí vyzerať vždy bezchybne ako plastová figurína z obchodného domu, ktorá zázrakom ožila (ako Vicky Beckham). Na štyridsaťšesťrokov a bezmejkapu vyzeráš úplne fantasticky, Sandra.

Ešte dve veľké novinky z herečkinho života. Sandra opäť točí a jej najnovší film sa volá Extremely Loud and Incredibly Close. Nuž a minulý týždeň vyšlo na verejnosť, že Sandra po katastrofe v Japonsku darovala 1 milión dolárov na pomoc oblastiam postihnutými cunami. Palec hore, Sandra!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk