Olsenky: Paparazzi prichádzajú z väzenia

pridal sugar 22.3.2011 o 22:34


Mary-Kate & Ashley Olsen sa objavia v aprílovom Vogue. Dokonca aj v celkom normálnom oblečení. Nie ako keď si vyberajú handry samy.

 

 

Mary-Kate o rovnakom cítení: , , Niektoré naše spomienky sme si navzájom prebrali. Netušíme, ktorej z nás sa to stalo, iba vieme, že sa to stalo. Jednu z nás bodla včela, ale nevieme si spomenúť ktorú, pretože sme to cítili obe.“ (Platí to aj o orgazmoch? V tom prípade by som chcela mať dvojičku. Dvojnásobne viac zábavy. ?? )

Ashley o zanechaní herectva: , , Som taká hrdá na to, čo sme dokázali. Rozosmievali sme deti každý deň. Ale urobili sme všetko čo sme mohli.“

Ashley o paparazzoch: , , Reportéri vás tu, v New Yorku rešpektujú viac. Najhoršie to bolo v Los Angeles, keď sme dostali vodičák. Prenasledovali nás všade. Vedeli kde bývame. A vy vôbec neviete, čo zač sú títo ľudia. Proste kriminálnici z väzenia.“

Mary-Kate  o tom, prečo sa nevedia obliecť ako zdraví jedinci s úplne vyvinutým mozgom, , Hocičo povieme, nepochopíte nás. Nepochopíte našu vášeň v oblečení väčšom o desať čísel. Ani našu neschopnosť zladiť jednotlivé kusy oblečenia. Sme nadčasové. Kým svet naplno uzná nášho módneho génia, bude už neskoro. Aj tak ste všetci kriminálnici z väzenia! „ (Táto otázka možno nepadla, ale myslím, že je k veci ?? )

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk