Vynovené Pikošky: Hold a cecky pre admina!

pridal sugar 7.9.2010 o 16:11


Milí pikoškári!

Ako vám prednedávnom admin prezradil vo svojej dojemnej rozlúčkovej reči, Pikošky i naďalej pokračujú. Web pomaličky opäť ožíva, ešte je trochu ťarbavý ako po fláme, ale čoskoro sa zas dostane do formy, pripravený na nový nekonečný žúr. A presne na ten vás naša redakcia pozýva. Chceme, aby ste aj s nami zažili pikoškársku jazdu, na akú sa nezabúda. Aby ste sa u nás bavili, dozvedeli sa o všetkých celebritných chujtnostiach aj nechujtnostiach a v diskusiách do omrzenia vypisovali komenty typu ceeeecky. Alebo ceckyyyyyyyyyyy. Naozaj, zaleží len na vašej kreativite. ??

Áno, je nám jasné, že adminov odchod je neopísateľnou stratou. Loď stratila kapitána a všetko je na ruby. Je to akoby Paris Hilton znenávidela ružovú, Studenková sa zmierila s tým, že je stará, Lindsay Lohan objavila nealkoholické pivo a Pyco by sa už konečne priznal. Pretože, ak je na Slovensku niekto kráľ :), tak je to určite jedine admin. Urobil kusisko vtipnej a krásne obscénnej roboty. A keďže je jedinečný, nikdy by nám nenapadlo pokúsiť sa o jeho kopírovanie. Preto sa Pikošky zákonite trošku zmenia, budú odrážať postrehy a psychickú labilitu nových redaktorov. Ale ja, sugar, vám dávam slovo, že adminove posolstvo, ktoré zanechal v našich a vašich srdciach a brániciach, bude na pikoškách žiť naďalej.

Takže hurá pikoškáriť dospikoškárenia, priatelia!

PS: Admin, tá prsatica je iba pre teba!



Zaradené pod: O pikoškách




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk