Otec tĺkol Michaela Jacksona z lásky!

pridal sugar 7.9.2010 o 10:00


Joe Jackson by sa ani s prižmúrením oboch očí nedal zaradiť do kategórie sympatických neškodných deduškov. Jeho výzor by mu mohol závidieť kdejaký pasák. A najmä jeho sklon k agresivite. Michael Jackson to s ním nemal v detstve zrejme vôbec ľahké. Vyrastal pod prísnym dozorom otca, ktorý z neho chcel mať hviezdu za každú cenu.

Hlava slávnej a početnej rodiny Jacksonovcov si doma vedela vždy urobiť poriadok. Od zdravej otcovskej výchovy mala však tyrania vlastných detí poriadne ďaleko. , , Láskavej“ Joeovej ruky si užili všetci súrodenci, špeciálny prípad bol však Michael. Ako najtalentovanejšieho z muzikantskej rodiny si ho Joe zobral pod ochranné krídla. Čo v praxi znamenalo, že buchnátov a kriku sa mu dostávalo najviac. Michael bol pre Joa zlatou baňou a musel sa mu vo všetkom podriadiť. Tému o fyzickom a psychickom násilí, ktoré sa s rodinou Jacksonovcov spája už celé desaťročia, otvoril prekvapivo sám Joe. V rozhovore pre pripravovaný film o Michaelovi sa vyjadril: , , Musel som byť tvrdý, v čase jeho mladosti existovalo množstvo gangov, nechcel som aby im prepadol, skončil za mrežami.“ Starému pánovi teda zjavne išlo o vyššie dobro, hoci myšlienka spájať krehkého a citlivého Michaela s násilníckou bandou pôsobí dosť absurdne. Podľa jeho teórie vlastne týral Michaela z rodičovskej lásky. Kráľ popu síce vo väzení ako gangster neskončil, ale z tohto zdravého chlapca…

…vyrástol muž, ktorý sa niekde počas životnej cesty zjavne uväznil sám v sebe:

Čo na to pikošky: Hotový otec roka! ??

Jacko, akého si ho chceme pamätať:



Zaradené pod: Celebrity, Michael Jackson




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk