Ben Affleck má nového chlapa!

pridal sugar 9.9.2010 o 3:18


Je spokojný a šťastný až má nakrivo motýlik! Benova ozdoba pod mužnou bradou, s ktorou by mohol orechy lúskať, je jediná, ktorá nesedí s outfitom jeho partnera. V oblečení sa páni zladili natoľko, že by ich neprekonali ani naše dvojičky Nízlové. Fešák, ktorý stíska Bena a vyzerá akoby si práve išiel pokľaknúť na zem a požiadať ho o ruku je herec Jeremy Renner. Aj vy sa pýtate, čo to má dopekla znamenať?

Nie, Ben (zatiaľ) nepatrí k homosexuálom, teda tzv. štvorpercentnej menšine. Inak, tie štyri percentá sú pravdivé avšak v šoubiznise vyjadrujú zastúpenie heterosexuálne orientovaných celebritiek. O tom však niekedy nabudúce :). Ben Affleck stále fičí so svojou Jennifer Garner, ktorá je naozaj krásna a nie je pritom vyrobená zo silikónu a kolagénu. A to už je naozaj rarita. Ben a Jeremy sú na momentke v dokonalej harmónii preto, lebo sa tešia z úspechu ich spoločného filmu The Town. Teoreticky je ešte možné, že sa zblížili na hoteli, keďže film prezentovali v Taliansku.

Pikošky sa vyňadrujú: Aj tak mi nejde do hlavy to rovnaké oblečenie… Pikoškári a pikoškárky, poznáte nejaké utajené gay celebrity?

 



Zaradené pod: Ben Affleck, Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk