Brácho, a ty máš jaké car?

pridal sugar 10.9.2010 o 4:47


Ak je niečo v dnešnej dobe viac in ako Rytmus, tak je to ekologické myslenie a dobročinnosť (tie posledné dve našťastie). Téma životné prostredie sa na nás hrnie zo všetkých strán, skoro rovnako ako tie kráľove komerčné popoidné piesenky, za ktoré by sa kedysi nehanbili ani Spice Girls. Hlasovo, by sa k nim Patrik V. určite hodil. Medzi najznámejších bojovníkov za záchranu našej planéty  a lepší svet patria práve hviezdy šoubiznisu. Uhádnete, ktorá skromná celebrita jazdí na tomto podomácky vyrobenom autíčku?

No žiadna. Jediná celebrita, ktorá by si bola ochotná vliezť do tejto káry je Lindsay Lohan, lebo opäť naliata by si ju poplietla so svojou limuzínou. Hviezdy sú nechutne rozmaznaní pracháči, ktorí milujú luxus a často ich nič viac ako doláre nezaujíma. V dramaticky ladených spotoch vyzývajú záchraniť Matičku Zem a dokonale nastajlovaní so slzami v očiach spievajú chytľavé piesne o nasýtení Afriky, ale vozia sa na takých fárach, za ktoré by sa Afrika naozaj najedla.

Kristínka Aguilera s osobným šoférom v bielom Rolls-Royce Phantom za viac ako 333 tisíc dolárov pôsobí ako dáma. Aj keď jej svietiace červené ústa, ktorými si luxusnú limuzínu (snáď iba) vyspievala, dojem kazia. Mix farieb, ktoré na seba už roky natiera niekedy pôsobia ako maska šialeného klauna.

Rovnaký model Rolls-Royce v čiernom prevedení vlastní i Eddie Murphy a takto pri ňom díluje.

Jack Osbourne sa nemusel stať popovou hviezdou, alebo hercom, aby si mohol dovoliť svoje štýlové Aston Martini za 165 tisíc doláčov. Stačilo si ich vypýtať od tatka Osbourna, ktorý si isto aj tak nič nepamätá, a tak si Jack môže požiadať aj o druhé. Myslím, že mu však nemáme čo závidieť. Vyraziť si s Ozzym na na žúr, okej, ale mať ho za otca… V každom prípade by som nemenila.

Takto sa Madonna ksichtí iba v dvoch prípadoch. Keď je čerstvo po botoxe a snaží sa usmiať a keď jej v kabalistickom centre nanovo vymyjú mozog. Práve pred takýmto centrom parkuje jej Maybach 62 za cca 400 tisíc dolárov.

Pikošky sa vyňadrujú: Pikoškári, a vy máte aké kúsky vo vozovom parku? Môžete spomenúť aj ten čo máte vo fantázii ??

Kiež by som mal raz normálne kolesá, alebo aspoň dievča…



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk