Ešte šialenejší Mel Gibson: Pozor naňho! Má umelý!

pridal sugar 15.9.2010 o 17:58


Ujo Mel sa dočista scvokol! Najskôr na staré kolená opustil manželku, s ktorou to ťahal od osemdesiatych rokov, vypil všetko, čo mu prišlo do cesty a všetkých od gayov po židov či náhodných okoloidúcich častoval slovníkom, ktorý by mu mohol závidieť aj jeden náš všademočiaci nepán politik. Behal so štetkami, narazil si (tú najväčšiu) Oksanu Grigorievovu, ktorá mu porodila ôsme dieťa, chvíľu si hrkútali ako zaľúbení tínedžeri na letnom tábore a potom ju jedného pekného dňa doma skoro zaškrtil, a tak sa mu odvtedy Oksana mstí na súdoch. Mel behá po uliciach s umelým nosom a zjavne by mu nejaké tie prášky na mozgovňu urobili len dobre.

Pozor! Kúšem!

Takto ukážkovo si pokaziť kariéru len tak niekto nevie. Keď sa vám po päťdesiatke začnú zapaľovať lýtka, dajte si pozor, aby vám nezhoreli celé nohavice, povesť a dôstojnosť. Mela od verejného odsúdenia po tom všetkom čo vyviedol za posledné roky, neochránia ani jeho modré oči, nad ktorými zvykli ochkať naše mamy. Oksana má zrejme na súdne prieťahy čas a chuť a zjavne si zobrala do svojej hlávky, že jej kvapne niečo z Melovho obrovského majetku, aj keby čo bolo. Naozaj to musela byť osudová láska…

Melov pokus o inkognito:

Najskôr sa držali za ručičku, teraz by jej dal cez hlavičku.



Zaradené pod: Mel Gibson, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk