Penny z The Big Bang Theory spadla z koňa!

pridal sugar 15.9.2010 o 6:00


Jedna z týchto sexi nôh je zlomená! Sad face: ?? Kaley Cuoco (24) známa ako susedka Penny zo seriálu The Big Bang Theory o najvtipnejších fyzikoch minimálne v tejto galaxii, mala nehodu. Spadla z koňa. Našťastie, sa jej okrem nepríjemnej zlomeniny nič vážnejšie nestalo (spomeňme si na prvého Supermana Christophera Reeveho a jeho vozíček). Penny, teda Kaley síce behá s nôžkou v sadre, inak je fit. Natáčanie novej série mega úspešného seriálu, ktorý naše (až tri) televízie objavia zas až o desať rokov, je ohrozené. Bez hlavnej a jedinej ženskej protagonistky pokrivkáva rovnako ako blondínka. 

Tu ich máme pekne všetkých pokope. Rajesh, Howard, Penny, Leonard a hlavná hviezda, ktorá si získala milióny priaznivcov so svojou dokonalou neznesiteľnosťou a nadradenosťou: Sheldon Cooper. Prepáčte. Doktor Sheldon Cooper. Nikdy by mi neodpustil, že ho predstavujem bez titulu. Chlapci si budú musieť bez Penny chvíľu poradiť sami, uvažuje sa o úprave scenára, aby sa neprítomnosť herečky nejako logicky odôvodnila. Keď už hovorím o logike… Charaktery mužských hrdinov, ktorí sú všetko len nie hrdinovia, sú z rovnakého cesta ako vaši spolužiaci zo strednej, s ktorými ste sa odmietali baviť lebo boli ešte väčší lúzri ako vy. ?? Pre ich genialitu a časté používanie cudzích slov ste s nimi odmietali komunikovať (lebo nuda a lebo ste sa cítili pri nich sprostí) a aj tak by ste sa neporozprávali, lebo oni si čítali cez prestávku knihy s názvom ako Druhy pohybov, trajektória a vy ste si zas o druhoch pohybov čítali v Brave v Tenkrát poprvéSkrátka rozdielne záujmy. Títo géniovia vás však rozhodne nudiť nebudú. A kto seriál pozerá so mnou určite súhlasí. Ak ho nepozeráte, mali by ste si ho rýchlo hodiť do gúglu a vypátrať ho online. Pokiaľ sa zajtra neozvem so žiadnym článkom aspoň budete vedieť, že ma dostala protipirátska únia. (Odkaz pre úniu: Aj tak nás nedostanete všetkých!)

Pre frflošov a nadržancov, ktorí majú v hlave iba cecky ešte pridávam fotografie Kaley Cuoco uverejnené tento rok v časopise Maxim. Aby ste nezabudli, že Kaley pózovala pre Maxim je to napísané na každej fotografii:

 

 Pikošky sa vyňadrujú: To čo som napísala o protipirátskej únii som nenapísala ja.



Zaradené pod: Celebrity, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk