Angelina Jolie sa bozkávala s Johnny Deppom!

pridal dominique 16.9.2010 o 12:00


A to teda nebola len taká pusinka. Tento šťavnatý bozk trval 20 sekúnd! Johnny Depp a Vanessa Paradis boli doteraz považovaní za najstálejší pár Hollywoodu. Je tomu koniec? Podľahol aj Johnny krásnej a nevypočítateľnej Angeline Jolie? A čo na to Brad?

Johnny však zatiaľ podľahol len na filmovom plátne vo svojej úlohe turistu Franka, ktorý sleduje zvodnú agentku Caru (Angelinu). V pripravovanom thrilleri „The Tourist“ to však nezostane len pri bozku… Vášeň sa vraj bude dať krájať. Charlize Theron si teraz iste búcha hlavu o stenu, jej totiž úloha pôvodne patrila.

Režisérom je oscarový režisér Florian von Donnersmarck, ktorý najskôr odišel kvoli nezhodám s pôvodným hlavným hrdinom Samom Worthingtonom, ktorého si pamätáte z Avataru. Sama však nahradili najsexi mužom planéty Johnnym Deppom.

Film bude uvedený do kín už 10. decembra 2010! V tomto traileri si môžete spraviť chuť. Či na Johnnyho alebo na Angelinu, je len na vás ??

Rozbije Angelina ďalšie manželstvo?

 

Teaser k filmu:

Pikošky na to: Jedna z najhorúcejších scén sa vraj bude odohrávať v sprche. A ako isto viete, Angelina už má pár sexi scén za sebou, takže pikantná kombinácia Angelina a Johnny Depp môže byť (najmä pre slabšie srdcia) priam smrteľná…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk