Ryanovia: Reynolds, Phillippe, Gosling a sex v lietadle!

pridal sugar 16.9.2010 o 5:15


Tento týždeň sa to na letiskách hemžilo sexi Ryanmi. Zrejme má toto meno niečo do seba. (A ja, že najsexi meno vymyslela Zuzanka Belohorcovie svojej Salámičke Hájek.) Pri trojici Ryanov – Phillippa, Goslinga a Reynoldsa – by mnoho žien zmenilo názor na malú kapacitu toaletnej kabínky v lietadle. Na fotkách vyzerajú všetci príliš zabalene a nielen pre tie príučné batožiny. My veľmi dobre vieme, čo sa pod kusmi oblečenia skrýva. Poďme si ich vyzliecť.

Prvý pán na hone…eee… holenie je Ryan Reynolds, ktorému by mali minimálne vrchné kusy oblečenia zakázať, načo zahaľovať takéto všelijaké druhy svalov a svalíkov. A hoci rád pózuje ako modelečka, určite to nie je náš teplý kamarát, a tak si ho Pikoškárky pokojne lepte na stenu a snívajte! Aspoň pokým nebudete staré a zatrpknuté ako Studňa Zdenová.

Ryan Phillippe si iba odbehol kúpiť rožky a bôčikovú paštétu, ale to mu nebráni vyzerať cool. A čo mu aj iné ostáva ako look, keď jeho herecká kariéra je na bode mrazu.

Ryan Gosling oproti hereckým kolegom neukazuje rád svoju hruď, ale náradíčko. Kto si predstavil niečo iné ako motorku je chorý a mal by sa dať liečiť. Žartujem. ?? Poopravím sa: Kto si predstavil motorku je chorý a mal by sa ísť dať liečiť.

Je dosť chladná jeseň a môj domáci stále nekúri lebo je predsedom Spolku ľadových medveďov (vážne ?? ), poďme sa trochu zohriať ešte Ryanmi v akcii. Každý z nich to vie inak, ani jeden vás nesklame.

R. Reynolds s čudne natupírovanými vlasmi si užíval s o polovicu mladšou a ľahšou Kristen Stewart vo filme Adventureland. Síce by ju bez problémov prelomil na dve polovice, ale ako si ju pekne zdvihne…

Nebezpečné známosti. R. Phillippe a Reese Witherspoon. Pieseň Colorblind. Legendárna scéna na eskalátore. Reese: Ajm imprest. Ryan: Vel, ajm in lav. Ak vás toto nechá chladnými, tak už vás nerozcítia ani reportáže o šteňatách na Jojke.

R. Gosling a Rachel McAdams predvádzajú ako sa preberá cena MTV za najlepší bozk.

Pikošky sa vyňadrujú: Nadvláda ceckov skončila! To neznamená, že nebudú, ale nebudú výlučne!



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk