Snúbenca Katy Perry jej odviedla polícia!

pridal sugar 18.9.2010 o 18:15


Frajer speváčky Katy Perry stratil nervy a začal odstrkovať fotografov, ktorí pár na letisku v Los Angeles obkolesili ako kŕdeľ supov. Russell Brand však svoju silu neodhadol, rozdal niekoľko úderov a nakoniec si ho odviedli policajti. Niekoľkí paparazzi si totiž tesne potom ako dofotili všetko čo potrebovali, uvedomili, že Russell ich vlastne napadol, a to sa len tak nemôže nechať.

Už ho vezú!

Celé sa to odohralo v priebehu niekoľkých minút. Russell Brand s Katy plánovali nastúpiť na lietadlo do Las Vegas, kde mali osláviť svoje výročie. Sú spolu už… a teraz fanfáry: jeden rok! Wow! Tlieskame. Nato, že sa Russel v minulosti priznal k svojej závislosti od sexu a v určitom období života by obšťastnil aj výlevku –  lebo má otvor, to je naozaj výkon. Zrejme mu kvôli vyťaženej Katy, ktorej kariéra je momentálne navrchole, zostáva veľa energie. A tak si ju potom vybíja napríklad na fotografoch. Niežeby si paparazzi niekedy nezaslúžili jednu výchovnú… Bez ich dobiedzavých oslepujúcich fotoaparátov by však celebritné šialenstvo neexistovalo. Nemali by sme zábery všetkých tých sfetovaných ksichtov, vykúkajúcich bradaviek a zabudnutých nohavičiek. A to by bola pre svet tragédia nevídaných rozmerov. ?? Či mala na letisku nohavičky i Katy, chcelo zistiť niekoľko fotografov, ktorí sa snažili zachytiť to čo mala pod šatami. Snaha ochrániť partnerku vraj Russella naštartovala k akcii:

Po vzatí do väzby, niekoľkohodinovom pobudnutí na policajnej stanici, vypočúvaní a zaplatení kaucie 20 tisíc dolárov by sa dalo predpokladať, že Russel bude na videu okolo seba metať minimálne ako naspídovaná Godzilla. V tom chaose sa zdalo akoby sa takmer nič nestalo.

                                                                                               Dvojica na losangeleskom letisku:

Russell Brand s Katy Perry randia bez väčších škandálov už rok, zatiaľ im z domu ani nikto neukradol domáce sexvideo ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk