Kim Kardashian zúri kvôli vlastnej „nafukovacej Anči“

pridal sugar 18.9.2010 o 4:00


Kim Kardashian má svoje krásne tmavé oči (nájdete ich trochu vyššie, nad krkom) momentálne zaliate slzami. A možno sa jej od toľkého rumázgania aj odlepia umelé mihalnice a na svoju nafukovaciu pannu sa bude podobať menej. Spoločnosť, ktorá bábiku Anču-Kim vyrobila, si totiž od celebritky nevypýtala súhlas.

Obchodnej spoločnosti, obohacujúcej svet o nie veľmi ukecané pánske spoločníčky s večným údivom na tvári ( tie ústa do O), sa Kim zdala ako dokonalý model pre najnovšiu gumenú bábiku. Kim Kardashian má totiž všetko po čom muži túžia – cici a najmä veľa veľa rici. Nuž a všetci sa určite zhodneme, že vrecko na hlavu tiež nepotrebuje, lebo príroda si na jej tváričke neriešila žiadne komplexy. Opis Kiminých predností sa nachádza i na obale, v ktorom jej umelá podoba čaká na svojho vášnivého majiteľa.

Keď už vaše oči zhliadli tento gýč roka s modelkou (akože Kim) napchávajúcou sa burgerom zo staničného bufetu, ktorá má mať three hungry love holes (wtf!), ani sa niet veľmi čomu čudovať, že Kim naštartovala svojho právnika a chce firme poriadne podkúriť. Kim je v USA niečo ako tmavovlasá, menej nafetovaná, inteligentnejšia (a kto nie je?) verzia Paris Hilton. Narodila sa v bohatej a vplyvnej rodine a kariéru si postavila na účinkovaní v pripečených reality shows. Povyvádzala len štvrtinu z toho čo Paris, ale aj Kim strašnou neuveriteľnou nevysvetliteľnou náhodou niekto ukradol domáce sexvideo a zavesil ho na internet. Práve vtedy sa o ňu svet začal skutočne zaujímať, a tak túto publicitu zavŕšila ešte pózovaním pre Playboy. Preto by si človek mohol myslieť, že nejakú bábiku bude brať športovo.

Akože, to vám mohlo ako napadnúť, že zo mňa bude nejaká umelá Anča?



Zaradené pod: Celebrity, Kim Kardashian, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk