Pitt, Gyllenhaal, Winehouse: Ako malé deti!

pridal sugar 19.9.2010 o 3:12


Ako škôlkári a prváčikovia vyzerali celebrity úplne inak. Niektorých spoznáte ľahko, iní budú pre vás neidentifikovateľní.

Cowboy Justin Timberlake sa smeje, pretože vie, že bude randiť so sladkou Britney ešte predtým ako sa z nej stane bláznivá holohlavá ženská.

Pán Tom Cruise ako mladý pán Zúbok.

Brad Pitt bol skôr dieťa srandovného typu. Kto by predpovedal mame Pittovej, že o dvadsať rokov budú jej syna ženy prosiť,   aby im preboha urobil láskavosť a pretiahol ich?

  Kate Moss nám vyrástla do krásy i kokaínovej závislosti.

       Malý Arnie Schwarzenegger meral z Rakúska do Hollywoodu dlhú cestu.

      Jaka Gyllenhaala rozpoznáme ľahko…

..zato Marilyn Manson je iná káva. No, už sa dosmejte, toto mu robili aj deti v škole a on sa z toho potom scvokol. , , Keď vyrastiem, sa ma budete šeci báť !“ možno si pred spaním mrmlal do vankúša. Podarilo sa. Miesto bejzbalovej pálky uchopil do rúk  pudrenku. Našťastie (?)

Kate Winslet by som nespoznala. Vie byť krásna na mnoho spôsobov.

Pôvodne som nechcela komentovať. Ale dá sa pri Amy Winehouse mlčať? No tak dá? O podobu z detstva nejde, bola klasicky milé malé dievčatko. V dospelosti má však taký dar vyzerať na každom zábere akoby ju pretiahlo tristo námorníkov. Každý deň. Ach, jaj.

  Jude Law z detstva pripomína mladého Lea DiCapria.

       Z Kate Hudson vyrástla cicuš.

Malý šibal Orlando Bloom. Hneď by som ho obsadila do reklamy na Granko. Nechápem iba, prečo mal rovné vlasy a teraz je kučeravý.

David Beckham pózoval ako chlapec prirodzenejšie.To tá metrosexualita a Victoria.

                                                                                                  Material girl s ohníčkami v očiach.

Milí pikoškári, tento článok je zasvätený detským fejsom celebrít, ale musím sa s vami podeliť o unikátnu archívnu fotografiu. JE TO BRUCE WILLIS S VLASMI! S VLASMI!!!

Bruce mal tiež raz husté lesklé kadere ??



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk