Rihaňa, D. Barrymore, J. Roberts: Dcéra Billa Cosbyho, obesenec a bláznivá hipisáčka

pridal sugar 21.9.2010 o 17:51


Obálku módneho magazínu Elle – určeného pre ženy, ktoré chcú byť in (hovoríme najmä o tých auparkových) a našich trendy teplých kamarátov (čo ja viem, napríklad herca Janka Kolienka, už sa s tým zmierte!!!) – posledné tri mesiace po sebe zdobili tváre a telá speváčky Rihanny a herečiek Drew Barrymore a Julie Roberts. Pikošky vám exkluzívne prinášajú fotografie všetkých troch dív, z ktorých sa budete diviť.

Okrem typických orgazmických a postorgazmických výrazov tváre, ktoré patria ku každému umeleckému foteniu, sa v júlovom vydaní časopisu objavila Rihanna so svojím zvláštnym módnym štýlom psychicky nevyrovnanej tínedžerky. Tentokrát ju inšpiroval seriál Šou Billa Cosbyho, šialené vzory jej šiat a čudné klobúčiky veľmi pripomínajú afroamerickú módu z osemdesiatych rokov. V každom prípade by zapadla. Do Cosbyho rodiny pred dvadsiatimi rokmi. Drew Barrymore sa zas zamerala práve na tie postkoitálne pózovačky a na jednej fotke pripomína obesenú ženu, hoci fotografia má názov: Snívajúca Drew. No, neviem ako by mohla snívať, keď je zavesená za jednu ruku na gymnastickom náčiní, či čo je to. Septembrová titulka Elle patrí Julke Roberts, o ktorej sa opäť začína hovoriť. Najnovšie si zahrala spolu s Javierom Bardemom v Eat Pray Love (Jedz, modli sa, miluj) a tematikou tohto filmu sú nasiaknuté i jej fotky. Prvé zábery vyzerali naozaj dosť sexi, na ostatných Julia vyzerá ako teta hipisáčka. Viete, tá ktorá objíma stromy, modlí sa k svojmu púpavovému šalátu, aby jej odpustil, že ho ide konzumovať a nosí látky a farby vhodné tak akurát na gaučový poťah Noriky M. ??



Zaradené pod: Celebrity, štýl-neštýl




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk