Megan Fox sa fotila nahá vo vani, spustila lavínu katastrof!

pridal sugar 22.9.2010 o 12:28


Ak je niekto in tak je to Megan Fox, respektíve nikto nie je momentálne tak in ako ona. Megan, najlepšie polonahá, alebo úplne vyzlečená by predala všetko. Som si istá, že keby sa stala tvárou záhradkárskych hnojív zvýšil by sa ich predaj globálne aj o tisíc percent. Zatiaľ však líštička promuje luxusnejšie produkty, napríklad telefón Motorola.

 Megan (akože) úplnou naivne blondínkovskou náhodou rozpošle po sieti svoju hambatú fotografiu a problém je na svete. Teplé páriky sa fackajú a manželia sa pred manželkami zatvárajú aj s obrázkom na záchod a zjavne nie z príčiny, prečo si tam berú na skrátenie chvíle časopisy auto-moto…

 

In je aj Jennifer Aniston, aj keď už nie je takým čerstvým mäsíčkom ako Foxica. Keď si majú muži vybrať ju, alebo Heineken, voľba nemusí byť vopred jasná.

Brad Pitt a Jennifer Aniston boli vyrovnaný pár. Aspoň čo sa točenia reklám týka. Obaja ich majú za sebou neúrekom. Brad je však v tomto biznise o trošku dlhšie. Reklamu na džínsy Levi´s natočil ešte ako ušiačik v 1991.

Justínko Timberlake vie byť aj vtipný. Vie sa aj ksichtiť a vie si aj poriadne nechať natrieskať…akoby som to slušne…no semenníky. Bože, fakt píšem o semenníkoch Justina Timberlaka? Kam som sa to dostala? Niekedy vážne premýšľam, či má táto práca zmysel… Skrátka pozrite si na čo všetko má kvôli Pepsi reklame gule ??

Na záver ešte trošku pátosu. Viete, kde je najväčšia koncentrácia hviezd? Odpoveď v televízii Angelika, markíza anjelov je nesprávna. ?? Celebritami sa to hemží v spotoch na podporenie dobrých vecí ako sú napríklad charitatívne zbierky. Na tom by nebolo nič zlé, práve naopak, keby sa tam niekoľko z celebitchiek nešlo iba popretŕčať, vyroniť slzičku dve a potom hybaj domov šnupať kokaín zo stodolároviek a potom ich zo srandy páliť. Tento spot smutne konštatuje, že na následok extrémnej chudoby umiera na svete každé tri sekundy jedno dieťa. Nemôžem si pomôcť, ale Claudia Schiffer vyzerá, akoby sa trošku usmievala a Kate Moss akoby pózovala pre Vogue… 

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk