‘‘Chlapi ‘‘ s make-upom

pridal dominique 23.9.2010 o 6:00


Žijeme v 21. storočí a to so sebou prináša novú vlnu. Móda sa síce opakuje, ale čoraz viac jej podlieha – ako sa mu nadáva – silnejšie pohlavie. Dôsledkom toho sa z lovcov zveri stávajú metrosexuáli, gayovia, transvestiti a čo ja viem čo ešte…

No a k tomu samozrejme už neodmysliteľne patrí aj make-up! Niektorí to s maľovaním preháňajú, iní sa naučili s make-opom zaobchádzať celkom slušne. ..

Pikošky na to: Je chlap chlapom aj s make-upom? Čo myslíte? Páni, prikrášlite sa občas? A dámy, máte pocit bezpečia s mužom, ktorý si zvýrazňuje dlhé mihalnice?

K novému punku už tak nejak čierne linky a namaľované pazúriky patria, ale chlapcom z Good Charlotte sa takéto pódiové skrášlovanie zapáčilo natoľko, že si linku ( a teraz myslím očnú) neodpustia ani v súkromí.

Russell Brand si rád zvýrazní svojej kukadlá ceruzkou. Bez nej už nejde ani vysypať smeti. Veď paparazzi sú všade! To či mu takéto skrášlovanie dodáva sexepíl, musíte posúdiť sami….

Billa zo skupiny Tokio Hotel sice pre jeho zženštilý vzhľad kritizujú, ale mladé ho dievčatká milujú. Každopádne patrí do kategórie: Tak toto už je veľa…

Pravdepodobne jediná celebrita, ktorá sa nemaľuje preto, aby bola viac sexi, ale preto, aby vystrašila všetkých normálnych ľudí. Prečo to robí, je však už otázka pre odborníka.

Buď je to najväčší metrosexuál na svete, alebo je teplý ako radiátor. Zatiaľ však zatĺka a zatĺka. Fešák však vie, že výrazný make-up je out a používa iba jemné farbičky…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk