Sakra, kedy už konečne bude v kinách ten Potter?

pridal sugar 24.9.2010 o 6:00


Na obrázku vyššie vidíte sedem Harry Potterov zo scény záverečného dielu Harry Potter a Dary Smrti (2010). Nerozmnožil sa iba Harry, ale aj film, ktorý je rozdelený na dva príbehy. Svetová premiéra prvej časti je stanovená na 19. november a druhú časť naše oči vzhliadnu až v lete roku 2011. Ozaj, bude aj 3D.

Ako dlho budem ešte panic?

Neviem ako vy ľudia, ale ja som na Potterovi rástla. Myslím, samozrejme, jeho knižnú podobu, pretože tvorcovia filmov by mohli mať aj bazový prútik a aj tak by sa im nepodarilo zachytiť celú veľkoleposť sveta, ktorý pre nás Joanne „Jo“ Rowlingová vymyslela. Pri každom zo siedmich dielov som mohla od dvanástich unikať do lepšie vymysleného sveta, kde sa dajú zatvárať ústa zaklínadlom (toto by sa mi zišlo pri niektorých indivíduách v hromadnej doprave), kde je možné lietať na metle a ešte k tomu takým spôsobom, že vás nebolia polovičky veď vy viete čoho, bývať celý rok bez rodičov v hrade (komu by toto nespríjemnilo mladosť ? ?? ), či svete kde sa dá pokecať si aj s obrazom (stále zmysluplnejšia debata ako obsah väčšiny chatových rozhovorov.) Filmy o Harrym Potterovi považujem za slabý odvar, teda elixír. Naviac si myslím, že z trojice hercov stvárňujúcich Harryho, Rona a Hermionu vie byť presvedčivá jedine Emma Watson.

V súčastnosti existujú dva oficiálne trailery k filmu Harry Potter a Dary Smrti (Harry Potter and the Deathly Hallows.) Prvý z nich pripravuje fanúšikov na dve časti finálneho diela, v ktorom sa umiera ako na bežiacom páse (Fred Weasley nemal umrieť! – som aj fanúšikom skupiny s rovnakým názvom na fejsbúku, jeho odchod naozaj hlboko zasiahol moje potterovské srdce) a veľká časť deja sa odohráva mimo Rokfortu na úteku pred holohlavým Voldemortom, ktorý nie a nie zakapať. O to vášnivejšie chce pripraviť o život dospievajúceho čarodejníka Harryho, ktorý kvôli psychošovi Volďovi ani nestíha prísť o svoje panictvo s červenovlasou Ginny.) ??

Druhý trailer je trailerom k prvej časti Darov Smrti. Vráti sa nám aj Albus Dumbledore aj keď nie z mŕtvych, chudáčik. Uvidíme ho raz ako ducha a raz, keď mu Volďo naruší hrobku (video 0:18).

V oboch častiach sa objaví množstvo nových hercov, prípadne postáv, ktoré sa v knihách vyskytovali, ale na plátne sa objavia v premiére. Ako napríklad Bill Weasley (video 0:37)

Čo na to pikošky: Avada Kedavra Twilight fans!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk