Katie Price: Som iba úbohá žena s veľkými kozami!

pridal sugar 29.9.2010 o 16:38


Vždy decentne upravená modelka Katie Price alias Jordan (32) je ten typ ženy, ktorá sa vďaka svojmu všednému výzoru rýchlo stratí v dave. Aby sa to nestalo, Jordan zvykne priťahovať pozornosť svojimi činmi. Niekedy celkom stačí, keď od seba iba odlepí svoje kyselinou hyalurónovou napustené pery.

Ježiši, moje oči! Vrecko na hlavu… rýchlo!

Najnovšie sa vyrozprávala na súde v anglickom Sussexe, kde sa dostavila na pojednávanie ohľadom svojej nezodpovednej jazdy, ktorá sa odohrala na začiatku tohto roka. Katie vo februári nezvládla šoférovanie svojho veľkého ružovučkého nákladného vozidla na prepravu koní, aha, takéhoto:

Popri šoférovaní mala telefonovať až sa dostala do iného jazdného pruhu. Na súde svedčil proti Katie policajt, ktorý ju videl počas riadenia písať sms. Katie mu oponovala s tým, že v ruke nedržala mobil, ale parfum a práve sa voňala. Čoraz zaujímavejší príbeh, čo poviete? Jeho rozuzlenie je, že Katie nakoniec súd uznal vinnou a musela zaplatiť pre ňu smiešnych 1500 libier plus nejaké drobné poplatky. Krásavica sa na súde obhajovala argumentom: , , Som typická žena za volantom.“ Zjavne jej právnik poradil, že keď poukáže na to aká je , , blbá ženská“, (ale sexi blbá ženská!) a zaklipká očnými vejárikmi o vodičák nepríde. Aj tak bolo.

Pikošky na to: Katie, počuješ to praskanie a stony? To sa v hroboch po celom svete obracajú ženy, ktoré ako tak vybojovali rovnosť pohlaví. Povedané jednoduchšie: Bez ich obete by si nemala vodičák ani ružový náklaďák, maximálne ružové pľuzgiere od varenia a prania. A jediný, kto by videl tvoje telo by bol nejaký umastený trúd, ktorý by ti robil dvanáste decko. Ach, tieto ženy! Počkať chvíľu… ??

 



Zaradené pod: Katie "Jordan" Price, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk