Penélope Cruz a Johnny Depp spolu pirátia

pridal sugar 29.9.2010 o 6:56


Johnny Depp momentálne opäť každý deň používa odličovač na oči. Pri nakrúcaní štvrtého pokračovania Pirátov z Karibiku mu filmové maskérky pomocou farbičiek pomáhajú dotvárať uhrančivý a sem-tam neprítomný pohľad Jacka Sparrowa. Jedinečný pirát, ktorý pôsobí, že okrem prázdneho dna fľaše od rumu dobre pozná aj uvoľňujúce tajomstvo konope siateho (a preto ho máme radi), zažíva svoje nové dobrodružstvá. Tentokrát však bez verných spoločníkov Orlanda Blooma a Keiry Knightley, ale zato po boku Penélope Cruz.

Od jari tohto roku prebieha nakrúcanie nových Pirátov z Karibiku (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), za ktoré Johnny Depp zinkasoval úctyhodných 35 miliónov dolárov. Keby ich získal Jack Sparrow možno by sa konečne prestal hnať za tajomnými pokladmi,  tie zvyknú byť v jeho prípade vždy prekliate. Jack však ani teraz nebude sedieť za pecou a rovno sa vyberie hľadať fontánu večnej mladosti. Spoločnosť mu bude robiť Penélope Cruz, ktorá si zahrá tajomnú ženu z jeho minulosti. Aby sme sa nenudili film bude i v 3D a medzi hlavnými hrdinami to bude iskriť na všetky strany. Pri natáčaní v Anglicku sa nenudia ani filmové kostymérky maskujúce  tehotenstvo Penélope Cruz. Vo filme herečka rozhodne svojho Javier Bardema nerieši a s Johnnym bude aj romantika…

…napríklad tanec na lodi.

Vráti sa aj Geoffrey Rush.

Johnny Depp je MP. Majster prevlekov…

…k dobrému kostýmu patria aj cool vlasy.

Vanessa Paradis je one lucky bitch ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk