Tom Cruise behá po Prahe, ale my sme nezabudli, že zlámal Oprah obe ruky

pridal sugar 30.9.2010 o 15:19


Vážení, viete čo sa deje? Tom Cruise sa deje! Ak je váš nos citlivý na hollywoodsku arómu zhlboka sa nadýchnite a možno zacítite hviezdne vetry vejúce zo susednej Českej republiky. ( Dobre, priznávam, musím seriózne popracovať na tvorbe metafor :)). Skrátka a jasne: Tom Cruise natáča v Prahe štvrtú časť slávnej série filmov Mission: Impossible, a tak jeho krátke telíčko a veľký herecký génius zaspáva tieto dni len kúsok od našich postelí a životov. Pre Slovensko, na ktorom sa nikdy nikdy nič hollywoodske nedeje je to tiež udalosť. (A raz, keď budeme veľkí si vás kúpime všetkých, celebitchy!)

Presne táto trojica hercov sa stretne v novom pokračovaní príbehov o nezničiteľnom agentovi. S Tom Cruisom sa teda postaví pred kameru i čoraz slávnejší Jeremy Renner a hviezda seriálu Lost Josh Holloway, ktorého účinkovanie potvrdili producenti filmu len pred dvoma dňami. Tom Cruise nebude teda jediná kráska vo filme, ale on to určite prežije, pretože on je aj tak výnimočný… Kto je viac než Tom Cruise? ??

Tom Cruise sa na pľaci počas prvého natáčacieho dňa v Prahe objavil v uniforme ruského vojaka s fúzikmi a ešte aj stihol zamávať paparazzom sediacim na okolitých stromoch, alebo odkiaľ ho cvakali.

 

Natáčať by sa malo okrem Česka i v Dubaji a… viete čo? Toto je NUDA! Poďme si zdvihnúť náladu vtipným Tomom a Boh či ten scientologický škrečok, ktorý nás stvoril vie, že Tom vie byť smiešny aj keď o tom sám nevie. Nasledujúce video zo šou Oprah Winfrey, v ktorej sa objavil Tom Cruise krátko po zverejnení vzťahu s Katie Holmes patrí v Hollywoode už k legendárnym. Pre jeho šialené správanie sa, ktoré herec vysvetľoval ako , , lásku“ sa o tomto incidente popísalo viac ako o niektorých jeho filmoch. Proste… iba si to pozrite.

Paródia na jeho správanie sa objavila v jednom zo Scary Movies. Úprimne, ani po rokoch nestráca nič zo svojej dokonalosti ??

Pikošky na to: Tom, čím to je, že každý ma pocit, že si tak…gay?!



Zaradené pod: mjuzik & muvís, Tom Cruise




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk