Paris Hilton s frajerom zrazili autom mužatku!

pridal sugar 1.10.2010 o 2:16


Paris Hilton sa krátko po škandále s kokaínom opäť dostala do maléru a znovu po boku svojho priateľa Cy Waitsa. Tentokrát pre zmenu zrazili paparazzi fotografku, ktorá spolu s početným zástupom svojich kolegov striehla na dvojicu.

Keď sa fotografka Carol Williams dostala pod kolesá ich auta bol kokaínový párik – Paris Hilton a Cy Waits – na odchode z podniku v Západnom Hollywoode. So svojím Bentley sa snažili dostať na hlavnú ulicu, ale typicky otravní paparazzi obkolesili ich auto, respektíve sa po ňom váľali, cvakali a štartovali kamery akoby videli zjavenie a nie obyčajnú peroxidovú šľapku s frajerom.

V každom prípade však paparazzi obmedzili slobodný pohyb celebitchiek a od bleskov oslepený Cy Waits, ktorý sedel za volantom neurobil nič zlé iba sa snažil cez hlúčik  prekĺznuť. Paparazzi na jeho snahu nereagovali a keď Waits trochu šliapol na plyn, pod kolesá sa mu dostala noha spomínanej Carol Williams. Do tohto bodu sa pár v podstate ešte nijako neprevinil. Problém nastal vtedy, keď sa ani jeden z dvojice neobťažoval vystúpiť a zistiť či žena nie je vážnejšie zranená. Carol Williams, ktorú odtiahli z cesty ako porazené teľa síce zareagovala, že je okey, ale keď párik odfrčal zrazu si uvedomila, že treba zavolať záchranku a políciu pretože celebrity , , zrazili a utiekli z miesta činu.“

Zrazená je naozaj žena, hoci sa to nezdá:

 

Pikošky na to: Človek nevie z koho mu má byť viac zle. Vyjadrite sa vy, ja už k tomu naozaj nemám čo povedať.



Zaradené pod: OMG!, Paris Hilton




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk