Gwen Stefani zvláda troch chlapov naraz

pridal sugar 2.10.2010 o 11:57


Gwen Stefani počúvla vyzváňanie svojich biologických hodín a usadila sa. Viac ako na pódiu je teraz speváčku vidieť tráviť čas so synmi Kingstonom (4) a Zumom (2). Spoločnosť jej robí aj jej manžel Gavin Rossdale (44).

Gwen a Gavina nespájajú iba podobné mená, keďže sú manželmi už osem rokov a stále sa ešte navzájom nevláčia po súdoch či nepodvádzajú na každom rohu. Keď spomíname čísla,  hoci to na štýlovej dvojici jednoznačne nevidno  majú spolu vyše osemdesiat rokov, takže sa k mladým rodičom dajú zaradiť len ťažko. Dievčenskosť a pevný zadok Gwen Stefani však dostatočne mätú na to, aby sme o nej hovorili ako o mladej mamičke. S dvoma naozaj rozkošnými synmi v parku v Los Angeles tak rozhodne pôsobila.

Gwen rozdeľuje svoju pozornosť medzi svojich troch chlapov a vlastnú módnu značku L.A.M.B. , , Chcela som robiť niečo rovnako kreatívne ako je hudba, čo by mi umožňovalo pracovať z domu. Chcem byť neustále so svojimi synmi a to mi práca s módou dovoľuje.“

Pikošky na to: Ešte šťastie, že rodičia v stredných rokoch sú v takej kondícii. Ich dvaja synovia pôsobia presne ako tie typy detí, ktorým zúfalé matky nechávajú predpisovať lieky na zníženie hyperaktivity. ??

Gwen Stefani v čase, keď módu (a komerciu) ešte veľmi neriešila, ale o to viac spievala a bola svoja:



Zaradené pod: Celebrity, Gwen Stefani




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk