Štýl a lá: Vanessa Paradis

pridal dominique 5.10.2010 o 19:31


Celým menom sa volá Vanessa Chantal Paradis. V šoubiznise prerazila už ako 14-ročná. Svojim singlom Joe le taxi v roku 1987 porazila vo francúzskej hitparáde dokonca samotnú Madonnu…

Senzáciu vo svete filmu spôsobila jej rola mierne zhýralej študentky, ktorej kritický postoj voči stredoškolskému profesorovi sa zmení na obdiv a utajovanú lásku. S Johnnym Deppom žije od roku 1998 a má s ním dve krásne deti – dcéru Lily-Rose Melody Depp a syna, ktorý sa volá Jack John Christopher Depp III. Žijú v južnom Francúzku, kde sa venujú deťom a majú pokoj od novinárov. Sú považovaní za najzamilovanejší pár Hollywoodu. „Život s Johnnym je ešte krajší, než si dokážete predstaviť, “ hovorí Vanessa, a my jej to veríme a zároveň závidíme.

Pikošky na to: Ktorá by už len do Johnnyho nebola zbláznená? A ešte taká pikoška na záver – Johnny tvrdí, že si ho Vanessa získala aj tým, že mu začala variť teplé večere. Páčilo sa mu, že sa nebojí byť ženou so všetkým, čo k tomu patrí…

Večerná róba Chanel. Vanessa spolupracuje so značkou Chanel viac než 17 rokov. Jej debutom bolo uvedenie vône Coco v reklamnej kampani.

Opäť zažiarila v šatách Chanel. Tentoraz na premiére Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej perly (2003)

Na párty tentoraz nešlo o róbu, ale o uvedenie nového rúžu na pery Rouge Coco lipstick. Práve ‘‘ Vanessin‘‘ odtieň sa predáva vo svete najlepšie.

Tieto šaty zvolila Vanessa na premiéru teraz už kultového filmu Johnnyho Deppa Charilie a továreň na čokoládu.

S famóznym Johnny Deppom na Oskaroch, kde bol Johnny nominovaný za úlohu vo filme Hľadanie Krajiny-Nekrajiny (Finding Neverland).

Štýlový Johnny a na veľké prekvapenie – šaty od Chanelu! Kto by to bol čakal….

Vanesin prvý hit Joe le taxi, ktorý bodoval vo francúzskej hitparáde.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk