Chlapík, ktorého si Gizele Bündchen chová na prsiach je trpaslík!

pridal sugar 5.10.2010 o 12:27


Malý chlapík Benjamin – desaťmesačný syn Gizele Bündchen – si ešte vôbec neuvedomuje, že je one lucky boy. Na letisku v Miami oslintával tričko jednej z najlepšie platených modeliek na svete a ešte za to dostával od nej aj pusinky na čelo. Gizele jednoznačne nepatrí k väčšine mám, ktoré upachtené behajú okolo svojich potomkov, od hlavy po päty sú zababrané detskými kašičkami a na večer vždy chytajú záchvaty melnchólie zo svojho popôrodného zadku, ktorý narástol do takej veľkosti, že by mohol mať už vlastný pas.

Malý Benjamin bude mať o chvíľu hrubšie nožičky ako sú Gizeline paličky.

Gizele Bündchen so synom nesedí doma pri štrikovaní, ale lieta kade tade. A to doslova. Včera jej manžel Tom Brady, ktorý často behá s vypchávkami na pleciach, pretože je v USA slávnym a úspešným hráčom amerického futbalu, (snáď raz pochopím tej hre ?? ) odohral zápas v Miami a jeho rodinka ho prišla povzbudiť.

Pikošky na to: Nemyslím to v zlom, ale neviem si pomôcť – malé bábo zavesené na dokonale štíhlom dlhohnátovom tele Gizele Bündchen vyzerá tak nejako neprirodzene. Akoby supermodelka iba točila reklamu a niekto jej dieťa na chvíľu strčil do rúk. Možno bude lepšie keď o pár rokov bude niesť Benjamin mamu ako mama Benjamina.

 



Zaradené pod: Gisele Bundchen




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk