Aspoň jedna dobrá správa: Ross z Priateľov sa oženil

pridal sugar 12.10.2010 o 14:49


Posledné dni sú pre nezabudnuteľných seriálových súrodencov Moniku a Rossa z Priateľov – v reáli hercov Courteney Cox a Davida Schwimmera – plné udalostí. Kým vám Pikošky poobede priniesli správu o rozpade manželstva Courteney Cox, dnes svet obletela ešte jedna správa – David Schwimmer (43) sa tajne oženil so svojou mladou snúbenicou Zoe Buckman (25). Pár, ktorý ohlásil svoje zásnuby na jar tohto roku svoj stav manželský tajil viac ako štyri mesiace. Paradoxné je na tom, že sa Schwimmerovci rozhodli podeliť s médiami o túto novinku v čase, keď Courteney Cox oznámila svoj rozchod s manželom. Náhoda?

Pani Náhoda si v tomto prípade podľa všetkého vzala dovolenku – medzi oboma novinkami je rozdiel len niekoľko hodín. Keď sa pozornosť upriami okrem rozvodu i na svadbu, médiá nepôjdu po Courteney až tak tvrdo – možno práve toto napadlo Davidovi Schwimmerovi, keď sa zo včera na dnes rozhodol potvrdiť svoju júnovú svadbu s peknou Angličankou.

Pár sa zoznámil v Londýne, kde David v roku 2006 režíroval svoj film Run Fatboy, Run. Sotva dvadsaťročná Zoe Buckman padla slávnemu hercovi do oka veľmi rozprávkovo, obsluhovala jeho stôl v bare kde pracovala ako servírka. Teraz sa už o nej z  neznámych príčin píše ako o fotografke a herečke. Znie to naozaj lepšie ako povolanie: čašníčka… iba tak kriticky premýšľam, že koľko sa v nej odrazu nahromadilo talentu a NA ČO ASI má najväčší talent…

Čo na to pikošky: Gratulujeme! ?? (A dúfame, že pobláznený a o dvadsať rokov starší David trval na predmanželskej zmluve!)

Pikoškári, poďme si spolu pripomenúť hrejivú humornú a jedinečnú atmosféru Priateľov a hereckého génia Davida Schwimmera:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk