Kozy Adama Sandlera

pridal sugar 14.10.2010 o 15:11


Ceckatý Adam Sandler narvatý do oblečenia, ktoré ukradol nejakej úbohej americkej stredoškoláčke, s infantilnými vrkôčikmi, ktoré sa už nenosia ani v škôlkach a s krvavočerveným lakom na nechtoch si myslí, že je vtipný. Bože, ochraňuj nás! Adam točí nový film!

Adam Sandler zvykol posledné roky točiť dva druhy filmov: zlé a horšie. Ak sa medzi jeho komédiami, ktoré produkuje ako na bežiacom páse objavila aj nejaká kvalitnejšia, stále sa jedná o priemer, ktorý veľmi rýchlo zapadne prachom. Zdá sa, že Adamovi okrem vtipu dochádzajú aj nápady, pretože tentokrát sa rozhodol, že si vo filme Jack and Jill (2011) zahrá ženu. Chápete? Že sa navlečie do ženských šiat, prehodí kabelku cez rameno a bude strááášne vtipný. Lebo to tu ešte nikdy nebolo, chlap v sukni. To je… hahaha… tak veľmi…hahaha… smiešne! Asi nezaspím.

Pikošky na to: V Hollywoode sa točia filmy za desiatky miliónov, ktoré ani nestoja za to, aby vaše ucho o nich počulo a v Afrike (a nielen v nej!) umierajú každý deň státisíce detí od hladu. O tom by sa malo písať! Ale keď každý chce čítať len o kozách… Koniec morálneho okienka. Bežím si kúpiť nádherné drahé botičky, ktoré vyrobilo päťročné dieťa slzami a potom za 5 centov niekde v Číne.

Adamica Sandlerová pri nakrúcaní splašila tohto šťastného nápadníka. Veľké kozy v červenom svetríku robia divy…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk