Barney z How I Met Your Mother je otec!

pridal dominique 16.10.2010 o 16:57


Neil Patrick Harris sa stal spolu s jeho životným partnerom Davidom Burtkom otec nie jedného, ale rovno dvoch detí. Majú totiž dvojičky! Dvojčatá porodila 12. októbra náhradná matka. Pomenovali ich Gideon Scott a Harper Grace. Rodinka žiari šťastím…

Neil Patrick Harris začal svoju kariéru v roku 1988 ako detský herec. Zlatý glóbus dostal za najlepší detský herecký výkon v seriáli Doogie Howser, M. D. Zahral si vo filme Animal Room, ale objavil sa aj vo vedľajších úlohách vo filme Zahulíme uvidíme a Zahulíme uvidíme 2.

Obrovskú popularitu však herec získal až v roku 2005 v americkom sitkome How I Met Your Mother, kde stvárnil charizmatického Barneyho Stinsona, ktorý musí dostať každú sukňu. Práve táto rola mu v roku 2007, 2008 a 2009 priniesla nomináciu na Cenu Emmy – za najlepšieho mužského herca v komediálnych seriáloch.

Neil zlomil veľa ženských sŕdc, keď sa v roku 2006 priznal, že je gay. Pre magazín People  na margo svojej orientácie povedal: „Som celkom hrdý na to, že som gay žijúci svoj život naplno a cítim sa veľmi šťastne, keď môžem pracovať s úžasnými ľuďmi v práci, ktorú milujem.“

Neil šokuje aj iným. Je totiž milovník kúziel. Neviem prečo, ale celkom sa mi to k nemu hodí. Možno aj preto, že ho mám zafiksovaného ako muža, ktorý má ešte aj pyžamo v tvare obleku. Harris vyhral Tannen’s Magic Louis Award v roku 2006 a zúčastnil sa tiež World Magic Awards 2008.

Pikošky na to: Nie žeby som to chlapcom nepriala, budú pravdepodobne skvelí rodičia, ktorí deti určite dobre zabezpečia, ale nemôžem si pomôcť. Aj keď gayov zbožňujem, myslím si, že deti im do rúk nepatria. Možno trošku kruté, ale dieťa má mať podľa mňa mamu a otca…. Alebo nie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk