Katy Perry sa ide vydávať

pridal sugar 16.10.2010 o 11:38


Pikoškári, máte radi svadobné koláče? Tie zo svadby speváčky Katy Perry a komika Russella Branda ochutná už o týždeň osemdesiatpäť pozvaných hostí. Samozrejme, pokiaľ hostí aj koláče nezožerú tigre.

Ste pripravení na manželskú jazdu v podaní Russella a Katy?

Svadba sa bude konať budúcu sobotu, a ak by ste si to chceli zapísať do diára, je to presne 23. októbra. Dvojica plánuje takmer stovku hostí lietadlom prepraviť do luxusného indického hotela Taj Rambagh, kde si pred zrakmi svojej rodiny a priateľov povedia svoje yes. A keďže typické svadobné obrady už v Hollywoode dávno vyšli z módy a ani svadba na pláži pri západe slnka už v Californii nikoho nenadchne, snúbenci sa rozhodli, že vstúpia do stavu manželského počas hinduistického obradu.

Aby toho nebolo málo, svadobná veselica by mala rovnako ako v rozprávkach trvať tri dni a tri noci. Nie však v priestoroch hotela, ale na tiger safari v indickom národnom parku Ranthambore.

Pikošky na to: Dúfajme, že rozjarení svadobčania nevyvolajú v Indii medzinárodný konflikt a nenechajú sa zožrať miestnymi divokými šelmami.

Láska robí divnú divy… aj s nechtami Katy Perry

Nehovorte, že nám to nevydrží dlho, lebo vás prekľajeme našimi šialenými očami







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk