Keď semeno padne na úrodnú pôdu a predsa sa Rumer Willis nevydarí

pridal sugar 22.10.2010 o 12:06


, , Urobme si dieťatko, chrústik, “ zašepkal pred dvadsiatimi dvoma rokmi rozvášnený Bruce Willis do uška svojej rozkošnej Demi. Jeho manželka súhlasila a roznožila. Veď, čo by sa mohlo pokaziť? A o deväť mesiacov dostala odpoveď, keď jej pôrodná asistentka vložila po prvýkrát do rúk dcéru Rumer Willis.

Rumer Willis, ktorú americkí tínedžeri prezývajú potato head, sa objavila tento týždeň v Nemecku, kde prezentovala nový telefón Windows Phone 7. Tento jej o.k. look je výsledkom potu a krvi celého tímu stylistov.

Trochu preháňam, ale… Vzorec spermie supercharizmatického akčného hrdinu plus vajíčko sexi herečky sa v tomto prípade naozaj nerovná očakávanému úspechu a veľkému estetickému zážitku. Hollywoodska záchranná služba, ktorá zahŕňa všetkých od kaderníkov, cez až po napichávačov botoxu s Rumer Willis robí čo môže aby vyzerala ako hviezda. Je to však pekelne ťažká robota, lebo keď máte raz tvar hlavy ako veľká krumpľa, výraznú čeľusť, ktorou by ste mohli vyklepávať rezne, uzunké pery a očká blízko seba akoby sa snažili vytvoriť jedno kukadlo, aj tie najväčšie triky maskérov sú bezmocné.

Predtým ako sa začala o seba starať a rozhodla sa naplno venovať herectvu:

Keď vás vytlačí zo seba nestarnúca Demi, je  samo o sebe ťažké mať takú hot mamu , aj keby ste boli miss školy:



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, Rumer Willis




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk