Rachel Bilson si obľúbila houmles štýl

pridal dominique 23.10.2010 o 5:00


Herečka si to takto nahodená namierila rovno do Gelson Marketu v Los Feliz v Californii. Patrí zjavne medzi jej najobľúbenejšie, lebo sa tu neobjavila prvýkrát. Inak táto sieť marketov je asi hviezdna, lebo v nich nakupuje najviac celebrít. Fotkami z Gelsonu sa môže pochváliť aj Jennifer Garner, Colin Farrell, Sarah Michelle Gellar či Lindsay Lohan (žeby chlast zadara)? Vôbec by ma to neprekvapilo, lebo Rachel chýba už len fľaša čúča, aby svoj outfit vyšperkovala do dokonalosti.

Keby takto oblečenú uvidím Britney, tak sa nad tým vôbec nepozastavím. Ale Rachel? Vždy dokonale nahodenú, zladenú, krásnu a ešte neviem akú.

Na jej obranu však musím povedať, že milujem dni, keď som len doma a vyzerám strašne – vlasy nekomentujem, na ksichtíku mám nejakú tú prírodnú domácu masku, ktorá sa neskôr presunie na tričko, a takto by som mohla pokračovať…

Chlapi to majú ľahké. Nemusia si trhať obočie, lakovať nechty, česať, maľovať, aby sa ich ľudia nezľakli… No nič. O čom sme to hovorili? Aha, o Rachel… Nuž, takto nahodená bola v stredu nakupovať…

Pikošky na to: Ja chodím do obchodu v storočných teplákoch z Tesca (sú the best) , bez make-upu, v starých širokých teniskách z môjho , , skejťáckeho‘‘ obdobia, a na hlave mám krikľavo zelenú čelenku. Mňa ale fotiť nikto nebude ??  Máte aj vy nejaký špeciálny out-fit do potravín?

 



Zaradené pod: Celebrity, Rachel Bilson




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk