Alanis Morissette tiež počala

pridal sugar 25.10.2010 o 14:50


K tehotným celebritným dámam, ktoré sa stali a stanú čoskoro mamami patrí i kanadská speváčka Alanis Morissette (36). Podľa všetkého čaká Alanis chlapca, a tak bude spolu s manželom hudobníkom Mariom Treadwayom vychovávať malého rockera.

Je veľká pravdepodobnosť, že by vám náš nebohý Admin (nebojte, zomrel iba na Pikoškách) naservíroval tieto , , tehotné“ fotky Alanis Morissette s poriadnou porciou vtipnej kaše (niečo na spôsob: Alanis s tehotenským bruchom, v šatách čiernej vdovy kráča na pohreb poslednej štipky svojej príťažlivosti, s ktorou v jej prípade sudičky veľmi šetrili). Admin by zrejme volil ešte pikantnejší slovník, ale ja sa na podobnú srandu z tehotných nezmôžem. Keďže som sama žena a raz ma čaká to, čo tie odvážne celebrity – vytlačiť niečo o veľkosti futbalovej lopty cez otvor veľkosti citrónu, mám rešpekt. Chápem, že pánom pikoškárom sa smeje ľahko, keď nevedia  aké je to takmer deväť mesiacov nevidieť svoje nohy. A potom, že to nemáme ťažšie…

Dlhovlasá Alanis Morissette médiám pohlavie dieťatka neprezradila. Pri baby shower, ktorá patrí v Amerike k typickým oslavám počas tehotenstva, jej blízki priatelia a rodina prinášali darčeky pre chlapčeka.

Pikošky na to: Pikoškári, kto to má v živote ťažšie – muži či ženy?

S manželom Mariom Treadwayom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk