Amy Winehouse modelkou!

pridal dominique 26.10.2010 o 5:53


Amy Winehouse navrhla svoju vlastnú kolekciu pre značku Fred Perry a aj si ju sama odprezentovala. Firma speváčku oslovila vraj preto, lebo si všimla, že Amy túto značku obľubuje. Fred Perry ju teda označil za pravého fanúšika. Veľmi sa im zapáčil aj speváčkin jedinečný cit pre štýl a svojské ponímanie módy. Ak si pod pojmom svojské našli v slovníku – som na mol a dám na seba to, čo prvé nájdem, hlavne nech mi je vidieť brucho, tak áno. Britka má svojský štýl.

Pre novembrové vydanie magazínu Glamour povedala, že kolekcia, ktorú vytvorila je klasika, pretože ich štýl a jej štýl je rovnaký. Fred Perry vraj vždy milovala a aj milovať bude, v ich kúskoch sa cíti ako v sne. Podľa mňa trošku prehnané, ale promo dobré.

Speváčka tiež povedala, že je vraj , , skoro 3 roky čistá‘‘. Všetci jej to samozrejme veríme. Veď keby sa aj ožrala sama na byte, tak sa určite médiám prizná.

Amy je britská jazzová, soulová a R&B speváčka , ktorá má v obľube aj prvky ska. Album Back To Black jej priniesol päť ocenení Grammy.

Pikošky na to: Amy je skvelá hudobníčka a jej album si rada pustím celý bez toho, aby som prepla čo i len jednu pesničku. Keď sa jej lepšie tvorí pod vplyvom nejakej omamnej látky, budiš. Umenie si vyberá svoju daň. Navrhla podľa mňa vcelku nositeľné oblečenie; Fred Perry ju zrejme dobre usmernil… Čo naň hovoríte vy? Dali by ste si tričko by Amy W.? A ozaj, zdá sa to len mne, alebo na fotkách vyzerá celkom k svetu?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk