Taylor Swift a Jake Gyllenhaal: Nový pár???

pridal dominique 27.10.2010 o 10:57


V Hollywoode sa šepká, že 20-ročná speváčka Taylor Swift sa zapozerala do o 9 rokov staršieho Jaka Gyllenhaala! Ten je v súčasnosti považovaný za jedného z najatraktívnejších mužov v showbiznise, a to aj vďaka úlohe vo filme Princ z Perzie.

Herca si však mnohí pamätajú aj vďaka kontroverznému filmu Skrotená hora. Minulý víked ich paparazzi nachytali v New Yorku, kde si hviezdy spolu užívali. Vraj mali k sebe veľmi blízko…

Napriek vekovému rozdielu si asi majú o čom poklebetiť. Taylor má za sebou neúspešný vzťah s Tayloomr Lautnerentom, a Jake sa môže pochváliť kopačkami od Reese Witherspoon či Rachel Bilson.

Pikošky na to: Jake je rozhodne viac sexi ako mladá hviezdička Taylor Lautner. Chceli by ste za frajera chlapa, ktorý sa volá rovnako ako vy? A inak, myslíte, že majú s Jakeom budúcnosť?

Sexi herec Jake Gyllenhaal verí, že najdôležitejším poslaním v živote muža, je nájsť správnu ženu. Bude Taylor tou pravou?

Dvaja „Taylorovia“ spolu nejaký čas randili.



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk