Charlie Sheen vyvádzal!

pridal dominique 28.10.2010 o 10:42


Pobyt na odvykačke Charlimu Sheenovi veľmi nepomohol. Síce po liečení tvrdil, že sa zmenil, začína nový život a urobí všetko, aby zachránil manželstvo s Brooke Mueller, s ktorou má 18-mesačné dvojčatá Boba a Maxa a ktorú na Vianoce brutálne zmlátil, za čo dostal podmienku, nič z toho sa nestalo.

Charlie je jednoducho nepoučiteľný ako Lohanka, a tak len čo Brooke vytiahla päty z domu, utekol za vraj exkluzívnou (?) štetkou Angelinou Tracy.

Aby toho nebolo málo, tak sa Charlie vybral o niekoľko dní akože na rodinnú dovolenku do New Yorku. Neviem si predstaviť, ako prebieha takáto dovolenka, ale isté je, že herca našli úplne holého pod vplyvom kokaínu, alkoholu a bohvie čoho ešte. Navyše bol agresívny a musela ho spacifikovať polícia. Kurvičkár Charlie prišiel do hotela s prostitútkou. Tá asi nebola až taká exkluzívna, lebo ho okradla. Medzičasom si šikovná hviezda stihla spraviť z izby kôlničku na drevo. Po zadržaní prišla do izby aj jeho bývalá manželka Denise Richards a odišla s ním do nemocnice. Keďže je v podmienke za domáce násilie, bude si herec musieť na odvykačke posedieť ešte nejaký ten mesiac…

Pikošky na to: V seriáli The Two and a Half Men je Charlie slabý odvar skutočného Charlieho. V reáli to už totiž preháňa a extrémne. Ja byť jeho žena a nájdem ho v tej hotelovej izbe, tak by som ho tak zmaľovala, že by vytriezvel.

Denise Richards s deťmi v New Yorku.

Charlie na rodinnej dovolenke.

S novým účesom.

Takto vyzerala izba po Charlieho ataku.



Zaradené pod: Celebrity, Charlie Sheen




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk