Janet Jackson nám nejako chlapatie

pridal sugar 30.10.2010 o 11:43


Chlapatenie – nový výraz pre ženu, ktorá pôsobí mužskejšie a omnoho viac zarastenejšie ako je (u nej) obvyklé. Tentokrát sa ako chlapatka predviedla Janet Jackson. Dnes budeme rozoberať, prečo chce pôsobiť ako vášnivý španielsky milovník a prečo si zvolila knírek a lá Janko Koleník.

Janet Jackson sa takto nevyparádila z dôvodu demonštrovania svojej novej sexuálnej orientácie. Keďže na konci októbra chytajú USA Halloween horúčku, organizujú sa i párty pre známe tváre v duchu tohto sviatku. Celebritky majú možnosť navliecť sa do kostýmov a šiat, v ktorých by sa na červenom koberci pretŕčali iba v prípade, že by im Lindsay Lohan dala šnupnúť niečo zo svojej zásoby bielych práškov, ktoré má určite dobre poschované vo svojej detskej izbe.

Pikošky na to: Janet Jackson sa so svojim knírkom objavila na Lanvin’s Halloween párty v New Yorku. A ak by vás zaujímalo čo má nové momentálne ju zlákalo herectvo. Minulý týždeň mal premiéru film For Colored Girls, v ktorom sa objavila napríklad po boku Whoopi Goldberg.

Mr. Knírek alias Janko Kolienko

Trailer k filmu  For Colored Girls:

Pieseň pre pamätníkov, enjoy ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk