Aj celebrity sú len prasce!

pridal sugar 17.9.2010 o 2:37


Prekvapení? Kráľovná Alžbeta II. napriek modrej krvi má tiež ľudské potreby. Počas nudnej ceremónie si takto príjemne krátila čas. Hoci tento obrázok vyzerá ako recesia, ďalšie vŕtavé celebrity skúmajúce svoje dutiny už tak srandovne nepôsobia. Čítať a pozerať iba na vlastné riziko!

Jake Gyllenhaal: , , Láska, čoby som ťa nepočúval! Iba som sa zamyslel… No, aké si to chceš kúpiť šaty?“

Viete si predstaviť ten prejav? lol: , , Ak sa vrátia preddavky na nové byty a zvýšia sa akontácie… (Hillary si pošpára v nose)… lokalizačné faktory vplývajúce na danú situáciu zostanú nezmenené.“ Alebo tak nejak. V každom prípade zvláda Hillary politiku s prstom v nose. ??

Michael Keaton si zrejme objedná iba hlavné jedlo a o predjedlo sa už postará sám. Je kríza treba šetriť!

Akože toto má byť sexoš Ethan Hawke? Tu skôr pripomína mentálne retardovaného muža, ktorý sa stratil v meste a nevie si spomenúť na cestu domov.

Pamela Anderson sem-tam zvykne čeknúť, či jej to množstvo silikónu už nevyteká cez nosné dierky.

Pamela Anderson sem-tam zvykne čeknúť, či jej to množstvo silikónu už nevyteká cez nosné dierky.

Mischa Barton si svoje tiež odfetovala a odpila. Prstom sa chce prevŕtať až do mozgu, aby režisérom s dobrými ponukami dokázala, že nezmäkol. Až tak úplne.

Calista Flockhart alias právnička Ally McBeal si nešpára v nose. Pokúša sa udusiť, potom čo sa po zobudení uvidela v zrkadle. Staroba ani genitálne bradavice si hold nevyberajú. ??

Matthew McConaughey by si mohol špárať aj inde (a tým inde nemyslím v ušiach) a ženské by sa z neho išli aj tak zblázniť. Áno, my ženy sa vieme rýchlo namotať na nabúchaných machov so správaním asociálneho orangutana. Ale vy muži, nie ste iní. Vidíte cecky a už neviete ako sa voláte. ??

Milí pikoškári, kto z nominovaných je podľa vás kráľom Vrtákov? ??

Dajte nám vedieť!



Zaradené pod: celebritný guláš, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk