Futbalový tím Davida Beckhama je tvorený jeho klonmi! Kto si chce zahrať?

pridal sugar 11.10.2010 o 11:26


Zatiaľ nehovoríme o futbalovej jedenástke, na to by si musel David ešte požičať nejaké deti od Angeliny a Brada. Rodinný minitím tvoria vrátane (ex?) slávneho futbalistu iba štyria hráči, všetci sú však Beckhamovia, a to by malo výrazne zvýšiť ich šance na úspech.

Neboj sa, miláčik, ocko sa už postará o to, aby zlá teta prostitútka pykala za svoje klamstvá

Ak traja Davidovi synovia zdedili aspoň polovicu talentu po apkovi, (a nemyslím extra vyvinutý cit pre rovnomerné nanášanie make-upu) ich protihráči sa na trávniku poriadne zapotia. Možno chlapi z rodu Beckhamov časom privedú do tímu aj mamu Victoriu. Nemám ilúzie, že by Posh Spice vymenila svoje už legendárne pätnásťcentimetrové opätky – v ktorých ju asi raz aj pochovajú – za kopačky. Práve so svojimi štoklami by bola dokonalou zbraňou na zneškodnenie súpera. David by mal nad tým popremýšľať…

Nad čím Beckham určite premýšľa je súdny spor s prostitútkou Irmou Nici (26), ktorú žaluje o 16 miliónov libier za zverejnené klamstvá o ich mileneckom vzťahu. Zdá sa, že David si je svojou vernosťou stopercentne istý, pretože už sebavedomo vyhlásil, že vysúdené peniaze venuje charite. Zdá sa, že Irma má po ptákoch. Doslova.

Kým sa mediálne šialenstvo okolo súdnych ťahaníc rozpúta naplno, Victoria má dostatok času vybrať si na pojednávanie najvhodnejší outfit a David môže zatiaľ svojich synov podporovať vo futbalovej kariére. Tak urobil i túto sobotu, spolu s prostredným synom Romeom (8) bol podporiť svojho najmladšieho Cruza (5) na jeho zápase. Po ukončení hry si chlapci spolu s otcom na ihrisku ešte trochu , , zakopali“.

Pikošky na to: Pikoškári, s kým by si to mali Beckhamovci rozdať na trávniku? A nevykašlite sa zas na mňa s odpoveďami ako to máte vo zvyku. Viete koľko mi trvá vymyslieť tieto priblblé otázky? ?? Chcem počuť vaše vtipné a kreatívne názory!!!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk