Ktorí slávni rodičia stvorili toto milé dievčatko?

pridal sugar 27.10.2010 o 15:49


A pozrite sa! Ono drží knižky! Žiaden iPod ani iPhone, ale detské knižky, keby som si nedala minulý týždeň pichnúť dve injekcie kyseliny hyalurónovej tak plačem. Vlastne nie. Neplačem. Rozmazala by som si make-up! A moje srdce tvrdšie ako diamanty už dokážu dojať iba zľavy na kabelky.

Toto milušké dievčatko nie je nik iný ako Violet Affleck, dcéra Bena Afflecka a Jennifer Garner a predstavte si, že si bola spolu s mamou požičať knihy v knižnici! To je také… normálne! A hoci by Jennifer Garner svojej najstaršej dcére mohla celú knižnicu kúpiť, dáva jej príklad ako sa správajú bežné deti. Teraz už plačem… Jennifer je taká cool mama!

Aby ste si obzreli aj Violetinu mladšiu sestru Seraphine, pozrite si ako sa všetky tri dievčatá Affleckovie vybrali do zoo:

Pikošky na to: Hore uvedené informácie o mne nie sú pravdivé, ironizujem. Aby ste mi zas nenadávali do hlúpych Ančí Amenových…



Zaradené pod: Celebrity, Jennifer Garner




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk