Taylor Momsen sa pretŕča v podprsenke

pridal dominique 7.11.2010 o 11:19


Momsen sa (asi oblečená) v utorok zúčastnila na Call Of Duty: Black Ops párty v Santa Monice.

Call of Duty: Black Ops je hra z vojnového prostredia. Zaujímavá je tým, že dej uvidíte očami postáv. Autori si za vzor vybrali Studenú vojnu, pretože vtedy sa odohrávali misie, ktoré museli zostať utajené. Hra má byť oficiálne uvedená 9. novembra.

Na Pikoškách sa ale nezaoberáme hrami, ale pohoršujeme sa nad inými tiež , , smrteľne‘‘ dôležitými vecami, ktoré vôbec nie sú povrchné akoby sa na prvý pohľad mohlo zdať…

Do očí vám iste udrela fotka mladej neplnoletej, sporo odetej dievčiny, nad ktorou by sme mali lamentovať, lebo nemáme na práci nič dôležitejšie. Kým sa však budete zaoberať tým, prečo sa táto mladá, talentovaná speváčka či herečka oblieka ako pobehlica, vysvetlím vám, čo je za tým.

Taylor usporiadala na dome takú menšiu žúrku. Ako to už v amerických filmoch býva, zavrela sa do izby s kráľom Drozdia briadka (vid foto). Do izby však vtrhla mama a nachytala Taylor v tomto oblečení-neoblečení. Šikovná dcéra však poprela akékoľvek nekalé úmysly a svoj outfit vysvetlila ako nový look na ďaľšiu párty. Samozrejme, hollywoodske mamy nie sú včerajšie a tiež už majú niečo odfúkané, a tak to dcére schválila v domienke, že takto ju prichytí pri lži. Neverila totiž, že pôjde za trcľu. No a čo teda mala chúďa robiť? Išla. Drozdia brada sa zachoval ako gentleman a robil jej doprovod…

Pikošky na to: Výraz trcľa (od L. N. Jégého) či pobehlica, je synonymum k žene ľahších mravov. Výrazy sú spisovné, nájdete ich v synonymickom slovníku slovenčiny… Inak, páči sa vám tento sexi outfit?

Vojakom vraj môže byť každý. Napríklad aj Kobe Bryant ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk