Cristiano Ronaldo a Irina Shayk chytajú bronz

pridal dominique 4.1.2011 o 11:12


Čo môže byť lepšie ako začať rok na Maledivách? Toto si povedal futbalista Cristiano Ronaldo(25) a zobral svoju sexi priateľku Irinu Shayk (24) na rozprávkové ostrovy.

Chytiť trošku vitamínu D a zrelaxovať nikdy neuškodí, hlavne ak máte také náročné povolanie ako modelka, alebo ak celé dni musíte bežať za loptou. Futbalová superstar a jeho ruská priateľka relaxovali na plážach, užívali si luxusné masáže a chytali bronz na svoje dokonalé telá. Byť biely v zime je výsada chudobnejších.

Irina Shayk sa narodila ako Irina Šajchlislamova, a preslávila sa nielen vďaka tomu, že spáva s futbalistom, ale hlavne muži ju (resp. jej telo) poznajú z plavkového vydania Sports Illustrated. Tiež je tvárou spodnej bielizne Intimissimi. To, že jej telo patrí k tým naj, svedčí aj práca pre Victoria´s Secret. Nuž, Cristiano si ženy vie vybrať…

Pikošky na to: Nemala som možnosť byť pri nich, ale z fotiek mi neprídu ako zamilovaný pár. Niežeby mi boli sympatické v jednom kuse sa muckajúce dvojice, ale mám pocit, že Ronalda viac zaujíma, čo sa deje na facebooku, ako dokonalé krivky Iriny, ktorých sa už asi nabažil. Alebo si láskyplné pohľady necháva na neskôr? Čo myslíte?

Irina…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk